Információk

1. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 

Könyvesboltunkat a Westend Bevásárlóközpontban véglegesen bezártuk, ezért ott a könyveket már nem tudja átvenni! 

Új átvevő pontunk: Budapest, 13. kerület, Balzac u. 38. (Pannónia utca sarok) alagsor, zöld ajtó. Nyitva: 12-16 óra között munkanapokon. Átvevő pontunk könyvesboltként nem üzemel, ott csak a megrendelt könyveket tartjuk, pénzkezelés sincs, és nem lehet ott fizetni sem. Ezért átvevő pontunkon kizárólag az Ön által megrendelt és utalással kifizetett könyvek vehetőek át, természetesen ingyenesen. Kérjük, hogy csak akkor jöjjön a kifizetett könyvekért, ha megkapta a 2. számú visszaigazoló e-mailünket, amely e-mail pontosan rögzíti az átvétel pontos időpontját! Ettől az időponttól kezdve egy hét áll a rendelkezésére, hogy a könyveket átvegye.  

2. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS az Express One futárszolgálattal

Magyarország egész területére az Express One futárszolgálattal szállítunk. Külföldre egyelőre nem szállítunk. A járványhelyzet miatt a futárokkal történő személyes érintkezés csökkentése - így főleg az utánvétes fizetések minimalizálása - a közös érdekünk. Ezért kérjük, hogy lehetőleg utalással fizessen, a rendelése leadása után, miután megkapta az 1. számú e-mailünket, amely e-mail tartalmazza a pontos végösszeget és a bankszámla számunkat. Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a futárnak fizet utánvéttel - akár készpénzzel akár bankkártyával – akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

A szállítási idő 2-3 munkanap.

A szállítás pontos időpontjáról a futár e-mailben vagy sms-ben a szállítás reggelén értesíteni fogja Önt! Amennyiben sem Ön, sem családtagja nem tartózkodik otthon a várható kézbesítéskor, akkor kérjük olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A futárszolgálat leterheltsége miatt a szállítási cím és időpont utólagos módosítása nehézkes. A futárnál általában lehet bankkártyával is fizetni, de a a készpénz a biztos.

A futárszolgálat telefonszáma: 

06-1-8777-400

06-1-8777-444                                             

A futárszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@expressone.hu

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft+ 180 Ft utánvét díj

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás! 

3. SZÁLLÍTÁS POSTAPONTOKRA:

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba, azaz az ugynevezett PostaPontokra kérheti a kiszállítást. Több ezer ilyen PostaPont található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a helyeket. 

A járványhelyzet miatt, a postai alkalmazottakkal történő személyes érintkezés csökkentése - így főleg az utánvétes fizetések minimalizálása - a közös érdekünk. Ezért kérjük, hogy lehetőleg utalással fizessen, a rendelése leadása után, miután megkapta az 1. számú e-mailünket, amely e-mail tartalmazza a pontos végösszeget és a bankszámla számunkat. Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a csomagátvételnél fizet utánvéttel - akár készpénzzel akár bankkártyával – akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft+ 180 Ft utánvét díj

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás! 

  

4. SZÁLLÍTÁS POSTAI CSOMAGAUTOMATÁBA:

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta csomagautomatáiba kérheti a kiszállítást. Több mint száz  ilyen csomagautomata található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a csomagautomatákat. 

Kérjük, hogy lehetőleg utalással fizessen a rendelése leadása után, miután megkapta az 1. számú e-mailünket, amely e-mail tartalmazza a pontos végösszeget és a bankszámla számunkat. Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a csomagátvételnél fizet utánvéttel, azaz bankkártyával, akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

Az átvétel pontos időpontjáról a posta e-mailt vagy SMS-t küld Önnek. A csomagautomatából 2 munkanapon belül veheti át a csomagot. A legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki az automatából. Ha Ön utánvétes fizetést kért, akkor az automatánál kell fizetnie. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik ki.

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft + 180 Ft utánvét díj

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!