Információk

A könyvesboltunkat a Westend Bevásárlóközpontban véglegesen bezártuk, és a könyvkölcsönzés is megszűnt, mivel  a kor szellemének megfelelően, kizárólag az internetes értékesítésre kívánunk összpontosítani! Ezért a jól bevezetett  www.konyvkolcsonzo.hu márkanév megmaradt.

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel, és gyors átvételi lehetőséggel vagy kiszállítással.

Telefonos és e-mail megrendelést nem fogadunk el, mert a tapasztalatok alapján így sokszor nem egyértelmű a megrendelt könyv címe és az ára sem, valamint a vevő nem tudja érvényesíteni a garanciális jogait. Kizárólag a www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban leadott megrendelést tudjuk elfogadni.   

Telefonos ügyfélszolgálatunkon a nagy forgalom miatt a hívások fogadása időnként nehézkes. Ezért kérjük, hogy telefonálás helyett, szükség esetén írjon e-mailt az info@konyvkolcsonzo.hu címre, amire gyorsan válaszolunk! 

1. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 

Átvételi pontunk: Budapest, 13. kerület, Balzac u. 38. (Pannónia utca sarok, konyvkolcsonzo.hu felírat) 

Nyitva: 12-17 óra között munkanapokon. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon zárva. 

Kérjük, hogy csak akkor jöjjön el a könyvekért, ha megkapta a 2. számú visszaigazoló e-mailünket, amely e-mail rögzíti az átvétel pontos időpontját! 

Átvételi pontunkon készpénzzel vagy bankkártyával fizethet! 

Átvételi pontunk könyvesboltként nem üzemel, ott csak a www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban  megrendelt, és az általunk visszaigazolt könyvek vehetőek át, természetesen ingyenesen. 

 

2. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS a Magyar Posta futárszolgálatával, azaz az MPL-futárral

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel. 

Magyarország egész területére az MPL futárszolgálattal szállítunk. Külföldre egyelőre nem szállítunk.

A szállítási idő 2-5 munkanap.

A könyveket a rendelése leadásakor célszerű bankkártyával kifizetni mert így olcsóbb. De választhatja az  utánvétes fizetést is, amikor a könyvek átvételekor a futárnak fizet. A futárnál általában lehet bankkártyával is fizetni, de a a készpénz a biztos.

 Amennyiben sem Ön, sem családtagja nem tartózkodik otthon a várható kézbesítéskor, akkor kérjük olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A futárszolgálat leterheltsége miatt a szállítási cím és időpont utólagos módosítása nehézkes. 

A szállítás pontos időpontjáról a futár telefonon egyeztet Önnel! A csomagot az MPL-futár két alkalommal kísérli meg átadni. Amennyiben az első kísérlet sikertelen, akkor a küldemény érkezéséről értesítést hagy a helyszínen, majd a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni. Ha ez a második alkalom sem sikerül, akkor ismét értesítőt hagy, amelyen feltünteti a postát , illetve az őrzési időt, ahol és ameddig jogosult átvenni a küldeményt. 

Szállítási díj: 1190 Ft ha bankkártyával előre fizet.

(Ha utánvételes fizetési módot választ, akkor +180 Ft kezelési díjat számítunk fel!)

 

3. SZÁLLÍTÁS POSTAPONTOKRA:

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel!

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba, azaz az ugynevezett PostaPontokra kérheti a kiszállítást. Több ezer ilyen PostaPont található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a helyeket. 

A könyveket a rendelése leadásakor célszerű bankkártyával kifizetni mert így olcsóbb. De választhatja az  utánvétes fizetést is, amikor a könyvek átvételekor a PostaPonton fizet. A PostaPonton általában lehet bankkártyával is fizetni, de a a készpénz a biztos.

A PostaPonton 2-3 munkanapon belül veheti át a könyveket. Az átvétel pontos időpontjáról e-mailt vagy SMS-t küldenek Önnek. A PostaPonton az értesítéstől számítva 5 naptári nap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a könyveket.

A PostaPonton általában csak személyesen veheti át a könyveket, a személyi igazolványa bemutatásával.     

 Szállítási díj: 1190 Ft, ha bankkártyával előre fizet.

(Ha utánvételes fizetési módot választ, akkor +180 Ft kezelési díjat számítunk fel!)

4. SZÁLLÍTÁS POSTAI CSOMAGAUTOMATÁBA:

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel!

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta csomagautomatáiba kérheti a kiszállítást. Több száz  ilyen csomagautomata található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a csomagautomatákat. 

A könyveket a rendelése leadásakor célszerű bankkártyával kifizetni mert így olcsóbb. De választhatja az  utánvétes fizetést is, amikor a könyvek átvételekor a csomagautomatánál fizet bankkártyával.

Az átvétel pontos időpontjáról a posta e-mailt vagy SMS-t küld Önnek. A csomagautomatából 2 munkanapon belül veheti át a csomagot. A legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki az automatából. Ha Ön utánvételes fizetést kért, akkor az automatánál kell bankkártyával fizetnie. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik ki.

Szállítási díj: 1 190 Ft, ha bankkártyával előre fizet.

(Ha utánvételes fizetési módot választ, akkor +180 Ft kezelési díjat számítunk fel!)

5. SZÁLLÍTÁS MOL KUTAKRA, COOP ÜZLETEKBE

A  www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban csak vadonatúj  könyveket árusítunk 25-27% árkedvezménnyel!

Ezen szállítási mód segítségével Ön a MOL kutakra, Coop üzletekbe kérheti a kiszállítást. Több  ezer ilyen átvételi pont található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a helyeket.

A könyveket a rendelése leadásakor célszerű bankkártyával kifizetni mert így olcsóbb. De választhatja az  utánvétes fizetést is, amikor a könyvek átvételekor fizet. 

Az átvétel időpontjáról 2-4 munkanapon belül e-mailt vagy SMS-t küldenek Önnek. A csomagját az ott dolgozó alkalmazottaktól tudja elkérni. Általában bankkártyával is tud fizetni, de a készpénz a biztos.
A csomagot az értesítéstől számítva 3 munkanapon belül veheti át, kizárólag személyesen a személyi igazolványa felmutatásával.

Szállítási díj: 1 190 Ft, ha bankkártyával előre fizet.

(Ha utánvételes fizetési módot választ, akkor +180 Ft kezelési díjat számítunk fel!)