Információk

1. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 

Könyvesboltunkat a Westend Bevásárlóközpontban véglegesen bezártuk, ezért ott a könyveket már nem tudja átvenni! 

Új átvevő pontunk május 25-től: Budapest, 13. kerület, Balzac u. 38. (Pannónia utca sarok) alagsor, zöld ajtó. Nyitva: 12-16 óra között munkanapokon. Átvevőpontunk könyvesboltként nem üzemel, ott csak a megrendelt könyveket tartjuk, pénzkezelés sincs, és nem lehet ott fizetni sem. Ezért átvevőpontunkban kizárólag az Ön által megrendelt, általunk a pontos átvételi időponttal  visszaigazolt és előreutalással kifizetett könyvek vehetőek át, természetesen ingyenesen. 

 

2. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS az Express One futárszolgálattal

Magyarország egész területére az Express One futárszolgálattal szállítunk. Külföldre egyelőre nem szállítunk. A járványhelyzet miatt, a futárokkal történő személyes érintkezés csökkentése - így főleg az utánvétes fizetések minimalizálása - a közös érdekünk. Ezért kérjük, hogy lehetőleg előreutalással fizessen, miután megkapta a pontos összegről a visszaigazoló e-mailünket! Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a futárnak fizet utánvéttel - akár készpénzzel akár bankkártyával – akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

A szállítási idő 2-3 munkanap.

A szállítás pontos időpontjáról a futár e-mailben vagy sms-ben a szállítás reggelén értesíteni fogja Önt! Amennyiben sem Ön, sem családtagja nem tartózkodik otthon a várható kézbesítéskor, akkor kérjük olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A futárszolgálat leterheltsége miatt a szállítási cím és időpont utólagos módosítása nehézkes. A futárnál általában lehet bankkártyával is fizetni, de a a készpénz a biztos.

A futárszolgálat telefonszáma: 

06-1-8777-400

06-1-8777-444                                             

A futárszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@expressone.hu

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás! 

3. SZÁLLÍTÁS POSTAPONTOKRA:

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba, azaz az ugynevezett PostaPontokra kérheti a kiszállítást. Több ezer ilyen PostaPont található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a helyeket. 

A járványhelyzet miatt, a postai alkalmazottakkal történő személyes érintkezés csökkentése - így főleg az utánvétes fizetések minimalizálása - a közös érdekünk. Ezért kérjük, hogy lehetőleg előreutalással fizessen, miután megkapta a pontos összegről a visszaigazoló e-mailünket! Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a csomagátvételnél fizet utánvéttel - akár készpénzzel akár bankkártyával – akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás! 

  

4. SZÁLLÍTÁS POSTAI CSOMAGAUTOMATÁBA:

Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta csomagautomatáiba kérheti a kiszállítást. Több mint száz  ilyen csomagautomata található az egész országban. A rendeléskor a rendszer fel fogja ajánlani Önnek ezeket a csomagautomatákat. 

Kérjük, hogy lehetőleg előreutalással fizessen, miután megkapta a pontos összegről a visszaigazoló e-mailünket! Bankszámla számunk: Agrovin Kft. 11713184-20002341 De ha mégis közvetlenül a csomagátvételnél fizet utánvéttel, azaz bankkártyával, akkor ezért 180 Ft utánvét díjat számítunk fel csomagonként.   

Az átvétel pontos időpontjáról a posta e-mailt vagy SMS-t küld Önnek. A csomagautomatából 2 munkanapon belül veheti át a csomagot. A legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki az automatából. Ha  a csomag utánvéttel került feladásra, akkor a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik ki.

Csak 4 000 Ft felett szállítunk ki!

4 000 -11 999 Ft szállítási díj: 990 Ft

12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!