Szexpert - Légy szakértője a szexualitásodnak!-Kacsur Adrienn

-28%
Szexpert - Légy szakértője a szexualitásodnak!-Kacsur Adrienn
6 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 033 Ft

Vannak kérdéseid a szexszel kapcsolatban? Például, hogy hogyan épül fel az orgazmus? Mik lehetnek hatással a szexuális vágyra? Hogyan tartható fenn a tűz egy hosszú távú kapcsolatban? Számít-e a méret? Ha szeretnél ezekre a kérdésekre megbízható választ kapni, akkor ez a rendhagyó kézikönyv neked szól!

Kacsur Adrienn a Mindset Pszichológia tanácsadóközpontjának szexuálpszichológiai szakpszichológusa egy utazásra hív, és végigvezet téged (és párodat) a szexuálpszichológia alapjain. Ez a könyv univerzálisan mindenkinek szól: lehetsz fiatal, idős, szingli, elvált, párkapcsolatban élő, házas. Lehet, hogy sok tapasztalatod van a szex terén, és lehet, hogy még egyáltalán nincs.

A Mindset-sorozat első könyvében az elméleti tudáson túl több egyéni és páros gyakorlatot találsz annak érdekében, hogy új szintre emelkedhessen a szexualitásod. Sőt, még egy kérdőív is a segítségedre lesz ebben. Esetpéldák is támogatják az önismereti munkát, lehet, hogy ezeket olvasva te is rájössz: nem vagy egyedül a kérdéseiddel, a félelmeiddel vagy épp a vágyaiddal.

Adatok
ISBN
9789636301132
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
274
Kiadás éve
2023