Mary Ellen Taylor - Kikelet ház - Spring House 2.

-28%
Mary Ellen Taylor - Kikelet ház - Spring House 2.
4 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 167 Ft

Erős nők döntései a történelem és a sorsuk viharaiban.

A fiatal történészlány, Megan Buchanan gőzerővel veti bele magát élete álommunkájába, egy százéves vadászház műemléki felújításába.
Eközben elhunyt vőlegényétől születendő gyermekét várja. Minden vágya, hogy profin és csúszás nélkül teljesítse a megbízást,
ugyanakkor szeretne jó anyja lenni a szíve alatt növekvő babának, és felelősségteljesen felkészülni a gyermek születése után rájuk váró új életre.

Megan megszállottja a régi tárgyakban, történetekben megbújó titkoknak, amikből a vadászház esetében sincs hiány, jóllehet, mint kiderül,
a legérdekesebb titkokat nem is a kastély, hanem a mellette álló kis gondnoki épület őrzi. Egy titkos szekrényben ráakad egy köteg levélre, amelynek szenvedélyesen teleírt lapjai egy száz évvel korábban élt nő fordulatos életének eseményeiről mesélnek. A lányt rabul ejti az ismeretlen nő sötét titkoktól terhes története. Különösen, mert titkai neki is vannak.

Ahogy fokról fokra kibontakozik számára a múltbéli nő élete, lassan maga is felismeri, hogy a viharos családi viszonyokat és fájdalmas döntéseket gyakran éppen a szeretet és a féltés mozgatja.

Szerelemmel, rejtéllyel, emlékekkel és titkokkal teli, lebilincselő regény.

Lásd meg vele a saját történeted!

"Kétségkívül rendkívül eredeti és felejthetetlen könyv."
- todaynovels.com

"Csoda szépen megírt, érzelmekkel és melegséggel teli, mély regény."
- gailchianese.com

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789635971107
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
408
Kiadás éve
2022