Szakácskönyv pároknak - Akik a konyhában is társak - Kenzie Swanhart

-28%
Szakácskönyv pároknak - Akik a konyhában is társak - Kenzie Swanhart
5 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 319 Ft

Fogások randi estékre, baráti összejövetelekre és a szürke hétköznapokra - pároknak, akik a konyhában is társak
Nem minden pár ugyanolyan, és nem minden konyhát ural egyetlen szakács. A Szakácskönyv pároknak 100 ízletes fogás páros elkészítéséhez írt receptjével segít, hogy a konyhában is jól működjetek együtt. Romantikus vacsit főznétek? Meghitt reggelire vágytok otthon? Ízletes ünnepi menüsorra van szükség? A Szakácskönyv pároknak - amelynek szerzői, Kenzie Swanhart és Julien Levesque kilenc éve főznek együtt házaspárként - ínycsiklandó recepteket kínál minden alkalomra. Ez a pároknak és friss házasoknak szóló szakácskönyv egyértelmű útmutatással, rengeteg ötlettel és trükkel segít, hogy osztozhassatok a főzés, a vendéglátás és az evés élvezetében is! Útmutatást a párban főzéshez - Ez a szakácskönyv a párok igényeit szem előtt tartva íródott, az esetleges "kuktát" is bevonva, hogy hatékony séfpárost kovácsoljon belőletek.
Receptek minden alkalomra - Mindig tudni fogjuk, mit főzzünk, hiszen a 100 recept az ágyba vitt reggelitől a romantikus vacsorarandin át a hétvégi grillezésig és baráti lakomákig minden alkalomra kínál finomságokat.
Új konyhát az új házaspárnak - Nem számít, hogy kértetek-e edényt nászajándékba, vagy sem - ez a szakácskönyv megmutatja, hogyan szereljétek fel profi módon a konyhátokat.
Kenzie Swanhart háziasszonyból lett gasztroblogger és szakácskönyvíró. Több mint 150 ezer eladott szakácskönyvvel a háta mögött Kenzie imád egyszerű, mégis ízletes, természetes alapanyagokkal készülő fogásokat alkotni és megosztani. Bostonban él férjével, Juliennel és kutyájukkal, Charlie-val.
Julien Levesque nappal a marketing és a termékfejlesztés területének szakértője, este ínyenc. Miután a felesége által fejlesztett szinte összes receptet végigkóstolta az elmúlt kilenc évben, kapva kapott az alkalmon, hogy az ételek és a közös főzés szeretetét együtt is megoszthassák a világgal.

Adatok
ISBN
9789635824533
Kiadó
HVG Könyvek
Oldalszám
208
Kiadás éve
2023