Vi Keeland - Érzéki játék

-27%
Vi Keeland - Érzéki játék
4 599 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 357 Ft

"Robbanékony, csodálatos, érzelmileg túlfűtött, szédületes románc!" - The Lushy Reader

"Egyenesen a szívet célozza meg, megragadja és nem engedi el." - Book Surfing Reviews

"Tüzes és kiszámíthatatlan." - Woman who stare at books

Max Yearwooddal egy vakrandin ismerkedtem meg. Elképesztően jóképű volt, humoros, és már az elején fantasztikus volt köztünk az összhang. Pontosan erre volt szükségem a szakításom után. Legalábbis azt hittem... amíg meg nem érkezett a valódi randipartnerem. Kiderült, Max csak felvette a szerepet, amíg valódi partnerem meg nem érkezik. Enyhe kifejezés, hogy csalódott voltam. Mielőtt Max elment, átadott egy hokimeccsre szóló jegyet a közeli arénába - arra az esetre, ha a randim nem alakulna jól.

Nem alakult jól. Így hazafelé menet úgy döntöttem, adok Maxnek egy esélyt, és elmentem a meccsre, de ő nem várt a nézőtéren. Mint kiderült, azért hívott meg, hogy lássam őt játszani. Így kezdődött érzéki kalandunk. Max mindent megtestesített, amire akkoriban vágytam, valamint csupán néhány hónapig volt még a városban, mert új szerződése a több ezer kilométerre lévő új csapatához szólította. Azt javasolta, hogy töltsük együtt a nyarat - segít elfelejteni a volt pasimat. Ez meglehetősen jó ötletnek tűnt. De mindannyian ismerjük a mondást: ember tervez...

A New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője, Vi Keeland kötetei több millió példányban keltek el világszerte. Az írónő most egy kölcsönösen kielégítő megállapodáson alapuló kalandra csábítja olvasóit.

"Egész egyszerűen észbontó könyv, teljesen magával ragadott!" - BookLover

Adatok
ISBN
9789635704729
Kiadó
Álomgyár
Oldalszám
384
Kiadás éve
2022