Max Monroe - Szexi alku - Flynn

-28%
Max Monroe - Szexi alku - Flynn
5 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 887 Ft

"Kéjes és pajkos." - Aaly and the Books

"Vicces és szexi." - BJ's Book Blog

"Ami Vegasban történik, az ott is marad." Vagy mégsem?

Szükségem lenne egy fuvarra - mondtam a Harley Davidsonon ülő szexi idegennek. Három órával később egy kétméteres Marilyn Monroe-hasonmás celebrálta a vegasi esküvőnket.

Ez nem szerelem - csupán üzlet. Egy kétségbeesésből kötött házassági egyezség, hogy a karrierem ne menjen tönkre egy pillanat alatt.

Persze Flynn Winslow az a dögös, titokzatos férfi, akiért a nők a lelküket is eladnák az ördögnek, de előttem csak a saját célom lebeg. A házasságunk úgyis három hónap múlva, minden kötöttség nélkül véget ér, nem?

Vagy minden száznyolcvan fokos fordulatot vesz, amikor össze kell költöznöm Mr. Titokzatossal, a kamuházasságunk pedig feltűnően valóságos formát kezd ölteni? Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy azt mondhatnám magamnak: ne szeress bele a "férjedbe", Daisy. De úgy tűnik, ha az érzelmek bekavarnak, minden merev elhatározásnak annyi.

Max Monroe, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa ezúttal Las Vegasba csábít minket, ahol megtudhatjuk, hogy a sors olykor kiszámíthatatlan, de sosem következetlen. A Winslow testvérek pedig sosem okoznak csalódást.


"Szédületesen édes és vicces." - Harlequin Junkie

"A humor keveredik a forró szenvedéllyel." - About that Story

Adatok
ISBN
9789635704583
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
395
Kiadás éve
2022