Corinne Michaels - Te vagy a minden

-28%
Corinne Michaels - Te vagy a minden
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Üde és szexi sztori, a gondtalan vidámság pillanataival fűszerezve." - Dog-Eared Daydreams
"Nemegyszer a könnyeimen keresztül olvastam a sorokat." - Girl Plus Books

Már teljesen túltettem magam Joshua Parkersonon.
Naná hogy valamikor régen, tiniként bele voltam zúgva, és mindenki tudott róla. De ő soha nem látott mást bennem, mint a kisöccse haverját, a lányt, aki csak tátogott, mint a hal, valahányszor ő belépett a szobába.
Már réges-rég beletörődtem, hogy soha nem fog az erős karjába zárni, izgató ajka nem forr követelőzőn az enyémre, kék szeme pedig soha nem lát majd semmi többnek, mint ami akkoriban voltam.
De most visszatért Willow Creek Valley-be, és szikrázni kezd köztünk a levegő - még ő sem képes harcolni ellene. A kémiánk robbanással fenyeget, és valahányszor együtt vagyunk, esküszöm, hogy remegni érzem a földet.
Nem jelent semmit... hogy is jelenthetne? Hiszen túl vagyok rajta.
Egészen addig, míg meg nem látom azt a picike, rózsaszín pluszjelet, amitől a föld mozdulatlanságba dermed.
És most már megint az egészet akarom: a közös életet, vele. De Joshua okkal épített falakat a szíve köré, a titkai pedig továbbra sem hagyják nyugodni.
Szeretném megmutatni neki: nem kell, hogy a múltjában kísértő szellemek határozzák meg, milyen jövő vár az újdonsült családunkra. De hogy kezdjek hozzá?

Corinne Michaels, a New York Times és a USA Today bestsellerszerzője aktuális könyvében egy régi kapcsolat új köntösbe bújik, és talán olyasmit is tartogat, amire egyik fél sem számított.

Adatok
ISBN
9789635703951
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
416
Kiadás éve
2022