Maggie Fenton - Erényes gazember - A pajkos régensség 1.

-28%
Maggie Fenton - Erényes gazember - A pajkos régensség 1.
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

Vajon a sötét múltú, javíthatatlan gazember
meg tudja olvasztani a jégkirálynő szívét?

Sebastian Sherbrook - a királyság egyik legzüllöttebb alakja, egy igazi gazember - a gyűlölt nagybátyja halála után megörökli a Manwaring márkija címet. Így azzal a céllal tér vissza Londonba, hogy egyszer és mindenkorra rendbe hozza az imázsát. Arra nem számít, hogy önhibáján kívül szinte azonnal a szezon legnagyobb botrányába keveredik, és ezzel régóta titkolt terve, hogy udvarolni fog az egyetlen nőnek, akire valaha vágyott, dugába dől.

A fiatal Lady Katherine Manwaring, bár régóta vonzódik a férfihoz, hisz a néhai férje unokaöccséről szóló pletykáknak. Ezen az sem változtat, hogy a Times "London legszebb férfija" címmel illette Sebastiant, jogosan. Viszont amikor a sors Katherine kegyeire bízza a férfit, a nő két megdöbbentő igazságra jön rá: Sebastian talán mégsem annyira züllött, mint azt a híre sugallja, és hogy reménytelenül szerelmes... belé.

Egy feldühödött apa, egy végtelenül mogorva kutya, egy kis zsarolás, jó néhány pirkadati párbaj és minden lében kanál barát csupán néhány a problémák közül, amik a szerelmesek boldogságának útjában állnak. Vajon Katherine végül képes lesz elfogadni Sebastian szerelmét - és a férfi azután is akarja majd őt, hogy megismeri a nő sötét titkát?

Éld át üdítő és fordulatos románcuk alakulását!

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635619931
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
345
Kiadás éve
2022