Az anyaseb gyógyítása -Monika Carless

-29%
Az anyaseb gyógyítása -Monika Carless
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 057 Ft

Írd át a történeted! Fedezd fel a saját hangod, ébredj rá a benned rejlő ősi tudásra és gyógyítsd meg anyasebedet!

"Ki ez a nő? Ki vagyok én? Kik voltak ők? Kik vagyunk mi?
Ez a négy kérdés képezi az anyai vonalad feltárásának alapját. Összekapcsolódunk méhről méhre, álomról álomra, reményről reményre, életről életre, és gyakran sebről sebre." - Monika Carless

Monika Carless önfeltáró utazásra hív. Együttérző és inspiráló útmutatásával mind a gyógyulás útjára léphetünk, visszatalálva természetes nőiségünkhöz, egyensúlyunkhoz és harmóniánkhoz. Monika rámutat anyai kapcsolatunk összetettségére, segít újraírni és átkeretezni a történetet, amelyet az elsődleges kapcsolatunk és az önmagunkkal való kapcsolatunk köré alkottunk.
Békélj meg anyasebeddel a szerző által kínált idegrendszert szabályozó gyakorlatokkal, az archetípusok megismerésével, csakráid kiegyensúlyozásával, szent rituálékkal, és ösztönző naplózási feladatokkal, hogy lehántsd a léleksebek rétegeit, és felébreszd a benned gyökerező teljességet.
Ez az útmutató megnyitja a kaput az önismeret, az önszeretet és az önmagunkkal való együttérzés felé egy bölcs, gyógyító eszköztár ismertetésével:
- anyasebed felismerése,
- az Anya archetípussal való megbékélés útja,
- a gyász és a generációs traumák feldolgozása,
- saját misztériumod és lelki küldetésed megismerése,
- az újjászületésedhez szükséges rituálék elsajátítása - naplóírás, oltárkészítés, numerológia, csakrák, meditáció, mantrák, sámáni lélekutazás.

Az önmegtestesülés a nő zarándokútja hazafelé.
Gyógyítsd meg anyasebedet, és kapcsolódj valódi énedhez!

Adatok
ISBN
9789635075744
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
220
Kiadás éve
2024