Manifesztáció - Merülj mélyebbre - Roxie Nafousi

-28%
Manifesztáció - Merülj mélyebbre - Roxie Nafousi
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Nélkülözhetetlen útmutató a határtalan lehetőségeid felszabadításához. Merülj mélyebbre a manifesztáció csodájában!

A Manifesztáció megmutatta, miként változtathatod meg az életedet.

A Manifesztáció - Merülj mélyebbre! most minden egyes lépést eléd tár, amellyel valóban eljuthatsz oda. A folytatásból megtudhatod, miként érhetsz el tartós, alapvető változásokat, és hogyan változtathatod valósággá az álmaidat.


"Ne félj az egyediségedben tündökölni és a saját feltételeid szerint élni az életedet!"


Roxie Nafousi - a Sunday Times bestsellerszerzője - új könyvében még mélyebbre kalauzolja az Olvasót a belső gyógyulás útján. A manifesztációhoz vezető 7 lépés részletekbe menő ismertetése során olyan egyedülálló tudást és hatékony, gyakorlatias eszközöket kínál, amelyek elősegítik a manifesztációs gyakorlatok átfogóbb megértését és megismerését. Inspiráló feladatai elősegítik az önreflexiót, az önismeretet, az együttérzést és a tisztánlátást, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy megerősítsd, fejleszd és könnyeddé varázsold a manifesztációs folyamatot.

"Elég vagy, mindig is elég voltál, és megérdemled, hogy olyan életet élj, amely miatt örömmel kelsz ki az ágyból minden reggel. Méltó vagy mindarra a boldogságra, szeretetre, sikerre és bőségre, amivel az Univerzum szolgál számodra. Bárcsak azt mondhattam volna a fiatalabb önmagamnak, amit most neked akarok mondani:
AZ ÉLET CSODÁLATOS, ÉS BENNED MEGVAN AZ ERŐ, HOGY AZZÁ IS TEDD."

"A manifesztáció királynője" - Financial Times

Adatok
ISBN
9789635074808
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
231
Kiadás éve
2023