Vegán kencekönyv - Kenhető növényi finomságok nem csak kenyérre- Lénárt Gitta

-28%
Vegán kencekönyv - Kenhető növényi finomságok nem csak kenyérre- Lénárt Gitta
4 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 089 Ft

A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágott-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz.
De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A boltokban egyre több változatban lehet kapni, ám az egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is sokkal jobban járunk, ha ezeket inkább mi magunk készítjük el.
Lénárt Gitta legújabb - tizedik! - könyvében a tőle már megszokott határtalan fantáziával és lelkesedéssel mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendelkezésünkre akkor is, ha nyers, vagy ha részlegesen hőkezelt, de feldolgozásmentes, teljes értékű növényi étrendet szeretnénk követni.
Megkóstolnád a kesudió-majonézt? És a körözöttet főtt kölesből? Kíváncsi vagy, milyen a házi rizstejszín vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte végtelen módon variálhatjuk. Ezek a receptek jelentsenek itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki megalkothatja saját kencéjét, krémjét, feltétjét.
A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen a megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, crepe-ek is léteznek!
Gitta célja, hogy minél többen felismerjük, milyen jelentős változást hozhat az életünk minőségében egy tudatosabb életmód. A táplálkozás ennek csak az egyik eleme, érdemes megismerni a többi összetevőt is, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészséges élet felé.

Adatok
ISBN
9789632916262
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Oldalszám
176
Kiadás éve
2023