Az igazság a rákról - Amit a rák történetéről, kezeléséről és megelőzéséről tudni kell- Ty M. Bollinger

-28%
Az igazság a rákról - Amit a rák történetéről, kezeléséről és megelőzéséről tudni kell- Ty M. Bollinger
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft

,,Az igazság a rákról egy valóságos térkép, melynek segítségével megtaláljuk a rák megelőzéséhez, gyógyításához és legyőzéséhez vezető utat. Úttörő alkotásában Ty Bollinger felvázolja az immunrendszer erősítésének alternatív lehetőségeit, és azt is elárulja, hogyan táplálkozzunk, ha meg akarjuk előzni a rák kialakulását. Érdemes elolvasni ezt a könyvet, életet menthet."
- Josh Axe természetgyógyász, író
Napjainkban sajnos a legtöbb családot érinti a rák, ezalól a szerző sem kivétel. Ty Bollinger húszéves kutatása során azt tapasztalta, hogy a legtöbb érintett tudja, milyen általános gyógymóddal (kemoterápia, sugárkezelés) kezelik a betegséget, azzal viszont jóval kevesebben vannak tisztában, hogy léteznek természetes gyógymódok is, melyek hatékonysága sokszor még a végstádiumban lévő betegek esetében is megdöbbentő.
A könyv célja, hogy a kevéssé ismert módszereket is megismertesse az olvasóval, anélkul, hogy bárkit meg akarna győzni vagy rá akarna beszélni egy adott kezelésre. Mindenkinek joga van eldönteni, melyik utat választja a gyógyuláshoz, ez viszont csak akkor lehetséges, ha már ismerjuk az összes lehetőséget.
Egyaránt szól egészségugyi szakembereknek, laikusoknak, rákbeteg és egészséges embereknek. Főképp azok találhatják érdekesnek, akiket hagyományos módon kezelnek vagy kezeltek, például kemoterápiával, mivel a könyvben említett módszerekkel egyutt alkalmazva, a hagyományos mód is hatékonyabb lehet.
Az igazság a rákról számos lehetőséget kínál az immunrendszer erősítésére, a szervezetben lévő gyulladások enyhítésére, továbbá segítséget nyújt az életért és az egészségért vívott harcban. Számos jó tanáccsal segíti a gyógyulást, nem utolsósorban pedig reményt nyújt.
,,Ne feledjuk: a rák még nem halálos ítélet! Mindig van remény."
- Ty Bollinger

Adatok
ISBN
9789632912967
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Oldalszám
272
Kiadás éve
2017