Szabó Szilvia - Pöttöm Park 3.

-28%
Szabó Szilvia - Pöttöm Park 3.
5 390 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 881 Ft

A Pöttöm Park beszélgetős, beszéltetős, beszédindító könyvsorozat 2-4 éves gyermekeknek.
A mindennapi pörgés, a ránk zúduló napi több ezer vizuális és megannyi más inger még a felnőttek számára is megterhelő, a kisgyermekek anyanyelvi fejlődésére pedig egyértelműen negatív hatást gyakorol.
Mindez abban a 0-7 éves kor közötti időszakban történik, amikor az érési folyamatok a legintenzívebbek, ezért a gyermekek életének ez a szakasza igen értékes! Ebben az életszakaszban elért eredményeknek vagy az elmulasztott lehetőségeknek később maradandó kihatása lehet a gyermek egész életére!
A Pöttöm Park első részében elindultunk a beszédfejlődés útján. A második kötetben még több és még változatosabb szórakoztató beszéltetős, beszélgetős játékos feladat érkezett hozzátok. Ebben a befejező, harmadik könyvben eljutunk egy magasabb fejlődési szintre.
A Pöttöm Park 3. részében tovább haladunk a beszéd útján! A sorozat ezen befejező része inkább  a 3-4 éves korosztálynak szó, de a 2- éveseddel is hasznos és szórakoztató lesz ! :)
Nem villog a képernyő, nem kell feltölteni, nem fogyaszt áramot és nem ugrálnak a képek, így a Pöttöm Park -ot nyugodtan lehet nézegetni órákon keresztül és...beszélgetni! Nem mesekönyv! De lehet belőle mesélni végtelen számú színes, szórakoztató történetet a beszéltetős játékok segítségével!  Mert a beszédfejlődés meghatározza  a gondolkodási folyamatok fejlődését és viszont!
Ezért a Pöttöm Park szakszerűen, ugyanakkor játékosan felépített feladatai a beszédre inspirálnak, ezáltal átgondoltan, eredményesen támogatják gyermeked fejlődését a legfogékonyabb, legszenzitívebb korában.
A játékok szórakoztatóak, mókásak, vidámak, a meseszép többszáz illusztráció inspirálja gyermeked a beszédre, de mindezek igazoltan hatékonyan alkalmazható, könnyen használható szakmai tartalmat adnak számodra, így a Pöttöm Park sikeresen fejleszti gyermeked beszédkészségét, képességeit, támogatja fejlődését.

Adatok
ISBN
9786158184113
Kiadó
Pirkadat
Kiadás éve
2022