Az emlékek kútja - Bán Mór

-28%
Az emlékek kútja - Bán Mór
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

Ma is áll egy mélységes mély kút Hunyad várának udvarán, és van annak a kútnak egy fájdalmas-szép legendája. Eszerint a kutat Hunyadi János török foglyokkal ásatta, azzal az ígérettel, hogy ha készen lesz, szabadon engedi őket. Ám a kút melletti kápolna falába a foglyok egyike török feliratot vésett: "Vizetek van, de szívetek nincs." Ki írta ezt oda? Milyen történet sejlik fel a múlt ködéből? Erről szól a HOLLÓFIAK sorozat új kötete, mely szívmelengető, ugyanakkor lélegzetelállítóan izgalmas mese a megbocsájtásról, a háborúról és a megbékélésről, a barátságról és az önfeláldozásról.

A HOLLÓFIAK valós történelmi háttér felhasználásával, fiatal olvasókat megcélozva csábít izgalmas küldetésekre, vakmerő kalandokra, miközben számos legenda, monda kél életre, emellett megelevenedik a XV. századi Magyar Királyság mindennapi élete is.
A kötetben több mint 50 színes illusztráció kapott helyet, melyek között megtalálhatóak teljes és dupla oldalas képek, karakter ábrázolások illetve több szereplős jelenetek is. Minden oldalpáron szerepel legalább egy festmény, a könyv elején pedig külön bemutatásra kerülnek a szereplők.

Adatok
ISBN
9786156554024
Kiadó
Vaskapu Kiadó
Oldalszám
92
Kiadás éve
2023