Charlotte Jacobi - A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje

-27%
Charlotte Jacobi - A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 643 Ft

A parfüméria 2.
Családregény a Douglas parfümérialánc történetéről

Spiegel-bestseller
A céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki.

Hogyan élte át az illatszerbolt a dübörgő 1920-as éveket

Hamburg, 1920: Tíz éve megnyílt a Douglas-nővérek parfümériája, ami a legjobb alkalom az ünneplésre! A "Douglas-nővérek", vagyis Marie és Anna Carstens nemzetközi kapcsolatokat akarnak kiépíteni, ezért a napi üzletvezetéssel járó teendőket átadják keresztlányaiknak, Hertha és Lucie Hardersnek. De Hertha és Lucie nehézségekkel szembesülnek: Németország gazdaságát megterheli az első világháború utáni jóvátételi kötelezettség, és az infláció miatt egyre kevesebb a vásárló. Lucie új üzleti ötleteket keres Berlinben és New Yorkban, és a "dübörgő 1920-as évek" koncepciójában, valamint a szokatlan illatkompozíciókban talál inspirációra - de nem utolsósorban a szerelem is rátalál Lucie-ra.

"Időutazás a Hanza-város múltjába - részletes, szeretetteljes regény." - Gong

A Charlotte Jacobi álnév az Eva-Maria Bast - Jorn Precht szerzőpárost fedi, amellyel már több Spiegel-bestsellert megjelentettek.

Eva-Maria Bast újságíró, több tényirodalmi kötet, thriller és más regény szerzője. Egyebek mellett a Konrad Adenauer Alapítvány történelmi újságírás díjában részesült. Lakóhelye a Constance-i tó, illetve Würzburg. Jorn Precht a Stuttgart Media University oktatója, mozi- és tévéprodukciók többszörösen díjazott forgatókönyvírója. Történelmi regények és tényirodalmi művek szerzője, 2018-ban Bronze Homer irodalmi díjat kapott.

Adatok
ISBN
9786156414403
Kiadó
Next21 Kiadó Kft.
Kiadás éve
2022