Kun Szilvi - A nő belső útja

-28%
Kun Szilvi - A nő belső útja
5 970 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 298 Ft

"HOGYAN VÁLHATSZ KITELJESEDETT NŐVÉ? MI AZ AZ ÚJ NŐI MINŐSÉG, AMI KÉSZ MEGSZÜLETNI BENNED?

Egy transzformatív utazásra hívlak a könyv lapjain keresztül, ahol megtapasztalod nőiséged újfajta, szabad áramlását. A patriarchális társadalmakban nőként másodlagos szerepünk volt, amiből aztán átlendültünk a túloldalra. Függetlenné váltunk, erősek és sikeresek lettünk, és bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk egyedül is megoldani az életünket. A régen elszenvedett sérelmek miatt nőként jó vastag védelmi falakat húztunk fel magunk köré.

De most itt az idő megtalálni és életre hívni azt az érzékeny, lágy nőt, aki a falak mögött vár.

A könyv segít felismerni és gyógyítani a benned élő kislány hiányait és a nő fájdalmait, hogy kapcsolódni tudj az esszenciális feminin energiádhoz. Végigkísér női életutad fontos állomásain, amelyek beavatásként működnek. Életre hívhatod magadban a női archetípusokat - a kislányt, a szüzet, a szeretőt, az anyát, az amazont, a bölcs nőt és a papnőt -, hogy kiteljesedett nőként szivárványként ragyogjon át rajtad mindegyik minőség ereje.

Útravalót kapsz a nőiséged kibontakoztatásához.

Kun Szilvi integrál szemléletű önismereti csoportveze-tő, tréner. Pszichodrámában, családállításban és test- orientált módszerekben egyaránt otthonosan mozog. Szenvedélye inspirálni másokat, hogy szabadon megélhessék önmaguk legigazabb verzióját. Az önismereti és női csoportok, újjászületés-folyamatok vezetése mellett integrál csoportvezetőket képez, beavatásokat tart. Az új nőiség úttörője."

Adatok
ISBN
9786156139535
Kiadó
Motibooks Kiadó (Guruló Egyetem Kft)
Oldalszám
230
Kiadás éve
2023