Már megint az a ... pénz! - Munkafüzet - Szabó Péter

-28%
Már megint az a ... pénz! - Munkafüzet - Szabó Péter
5 970 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 298 Ft

"Ez a munkafüzet az ugyanezen című könyvhöz tartozó kiegészítő segédlet. Keresd a könyvet elsőként!

MIT TEHETSZ AZÉRT, HOGY A LEGHATÉKONYABBAN TANULJ AZ EHHEZ A MUNKAFÜZETHEZ TARTOZÓ KÖNYVBŐL?

Ahhoz, hogy még többet profitálhass a könyvben olvasottakból, ez a munkafüzet hasznos társad lesz a pénzügyi tudatosságod fejlesztésének útján. A munkafüzetben kiegészítő anyagokat, feladatokat találsz, amelyek segítik az elmélyülést az adott témakörben, és megkönnyítik az ismeretek gyakorlati alkalmazását.

A könyv természetesen enélkül is teljes értékű olvasmány, de ha igazán elkötelezett vagy a fejlődés mellett, a munkafüzet neked szól!

Ezenfelül a munkafüzetben olyan pénzügyi megerősítéseket is találsz, amelyek támogatják a bevésődött gondolkodásmódod újraprogramozását.

MI AZ ELSŐ DOLOG, AMI A PÉNZRŐL ESZEDBE JUT?

Talán a harmónia és a szeretet érzései jelennek meg benned, vagy épp ellenkezőleg: hiány, szorongás, harag, korlátoltság...?

Mennyi tönkrement emberi sorsot, és mennyi széthullott családot láthatunk azért, mert az emberek többségének sokkal inkább iszonya,
semmint viszonya van azzal a négybetűs valamivel, amit pénznek hívunk.

Mégis, mennyire félő manapság kimondani, hogy a pénz igenis fontos.

Mi lenne, ha ki mernénk végre szállni a szekrényből, amiben benne állunk generációk óta, és elkezdenénk tanulni a témáról? Hogy egy élni érdemes életet élhessünk, és biztosíthassunk a szeretteink számára is. Hogy az adósságok börtönéből eljuthassunk végre a választás szabadsága felé.

Ebben kíván társad lenni ez a könyv. Olyan alapokat teremthet a pénzügyeiddel kapcsolatban, mely segíthet kilábalni az állandó bizonytalanságból,
s amelyre támaszkodhatsz a további fejlődés során.

Hidd el, hogy a pénz nem egy rettenetes dolog, és csak rajtad múlik, hogy frusztrációt vagy örömöt okoz-e számodra. Te ruházod fel jelentéssel. Mi lenne, ha nem gyomorgörccsel, hanem jó érzéssel tudnál a pénzre gondolni?

A pénzügyi újraprogramozás és pénzügyi intelligencia ehhez elengedhetetlen." 

Adatok
ISBN
9786156139467
Kiadó
MotiBooks
Oldalszám
128
Kiadás éve
2023