Szabados Pál - Kulcs az immunrendszerhez

-28%
Szabados Pál - Kulcs az immunrendszerhez
5 250 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 780 Ft
Részletek
Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszervíz több mint 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a szervezetünk a "betolakodók" ellen, mely szervek, szervcsoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Az immunrendszer kulcs az egészséghez, ezért karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egézséges élethez.

A Kulcs az immunrendszerhez című könyvünk azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenálló képessége nem tökéletes: leggyakrabban megfázáskor vagy influenzánál.

Azoknak szól, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

Azoknak is szól, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

Azoknak, akik tudatosan a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobban tenni, ezért szeretnének a témában jobban elmélyülni.

Azoknak is szól, akik már a Testszervíz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.

Természetesen azoknak is szól, akik a Testszervíz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

És tulajdonképpen bárkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, és erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

Egyszóval mindenkinek!
Adatok
ISBN
9786150065410
Kiadó
Testszervíz Extra Kft.
Oldalszám
198
Kiadás éve
2019
Hasonló termékek