Határtalan Gondolatok Határidőnapló - 2024

-28%
Határtalan Gondolatok Határidőnapló - 2024
6 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 673 Ft

Céltudatos tervezés, inspiráció, asztrológia egy páratlan határidőnaplóba foglalva!

A pozitív naplózásnak és tervezésnek számos előnye van, igazán hasznos öngondoskodási gyakorlat, amely táplálja a lelket és a szellemet. Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne a gondolataidat, és ezáltal a teendőidet, céljaid elérésében nyújt segítséget. Az inspiráló idézetek, a meditációk, az elmélyülést segítő gyakorlatok, az egészséges receptek és a kreatív színezők pedig még élvezetesebbé teszik az év közbeni kikapcsolódást és töltődést. A naplód bizalmas társaddá válik majd, minél többet forgatod napi szinten.

Csendesítsd le az elméd, törd meg pár percre a napi rutint, és szívd magadba a megerősítések támogató energiáit. Az asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet a csillagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív eredményeket és a sikertelenséget. Megtudhatod, melyek az előnyös napok, melyek a legmegfelelőbbek a nehézségek kezelésére, és melyek a legjobbak arra, hogy kényeztessük kicsit önmagunkat.

Ajándékozd meg magad az önfejlesztés örömével, tedd teljessé az életed az év minden egyes napján ezzel az inspiráló határidőnaplóval! 

Adatok
ISBN
5999882277417
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
351
Kiadás éve
2023