ZEN - A pillanat öröme - Napló a "teszek rá" művészetének tudatos gyakorlásához- Monica Sweeney

-28%
ZEN - A pillanat öröme - Napló a "teszek rá" művészetének tudatos gyakorlásához- Monica Sweeney
5 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 809 Ft

Találd meg a jót mindenben! Monica Sweeney színpompás és vidám naplója utat mutat a kiegyensúlyozott, örömteli hétköznapok felé vezető ösvényen.
Folytatódik az önmagadba tekintő, inspiráló utazás Monica Sweeney vezetésével. Szökellj végig a pozitivitás ösvényén! Monica szókimondó és humoros útitársad lesz, aki a legsziporkázóbb gondolatokat veszi elő tarsolyából, amelyek segítségével leteheted az olykor teljesen feleslegesen cipelt, kételyekkel, kishitűséggel teli hátizsákodat.


Amikor a csendes meditáció és a békés mantrák nem elegendőek ahhoz, hogy átvészeljük a badarságokkal teli hétköznapokat, csapd fel a Zen: A pillanat örömét, és vidítsd fel a napodat!

E színes napló gyakorlatainak segítségével magadhoz ölelheted a körülötted lévő temérdek jót, és fenékbe billentheted a rosszakat. Naplózd ki magadból a negatívitást ezekkel a frappáns megerősítésekkel és a változatos, elgondolkodtató gyakorlatokkal, hogy közelebb kerülj a nagybetűs Ö R Ö M H Ö Z.
Monica Sweeney az Engedd el végre! és a Manifesztálj végre! kötetekkel már bizonyította, hogy a merész derű a stresszkezelés egyik legjobb módja, most pedig az éberség és nyugalom tökéletes ajándékát kínálja ezzel a színpompás, életteli vezetett naplóval.

Szórd tele szikrázó, boldogságot ébresztő csillámporral a nyugalom felé vezető ösvényt, vagy egyenesen robbants fel egy optimizmus- és jókedvbombát magad körül!
- Tudd meg, miként emelkedhetsz felül a bugyutaságon, és miként sziporkázhatsz.
- Terjeszd ki minden irányba a benned lakozó fénysugarakat, hozz vidámságot a világodba tündöklő személyiségeddel.
- Ragyogj, mint a benned rejlő szikrázó drágakő!


"TÁRD KI ÉLETTEL TELI, ERŐS SZÁRNYAIDAT, ÉS SZÁRNYALJ, MINT A SZÉL!"

Adatok
ISBN
9789635074839
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
128
Kiadás éve
2023