Willow Winters - Végtelen - A bűn szívében IV.

-28%
Willow Winters - Végtelen - A bűn szívében IV.
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Minden szavával elvarázsolt." - Bookgasms Book Blog

Nem nyugszom, amíg nem leszel az enyém!

Ez a férfi úgy tart a markában, ahogy arra senki más nem lenne képes. Talán azért, mert a szívem az övével egy ritmusra dobban. Talán azért, mert a testem egyedül az ő testére vágyik. Talán, mert azt gondolta, hogy már azelőtt szerelmes lett belém, mielőtt egyáltalán megpillantott volna.

Tévedett, mert nem én voltam az, akit a szerelmének tartott. Még soha semmi miatt nem szenvedtem annyira, mint e miatt a kis titok miatt. Azt gondolta, hogy az övé vagyok. De nem volt igaza. A sors sosem akarta, hogy az övé legyek.

Csalókák az emlékeink, de most már tudom, mit akarok. Amire mindennél jobban szükségem van, az ő. Carter. Mindig is ő volt. És addig nem nyugszom, míg ő is ugyanannyira az enyém nem lesz, mint amennyire én az övé vagyok.

A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. A bűn szívében-sorozat befejező része csodálatosan drámai lezárása a botrányosan túlfűtött, elképesztően izgalmas történetnek.

"Ha az után sóvárogtál, hogy a sorozat nagyszabású, kalandos véget érjen, akkor most valóra vált a kívánságod!" - Bookalicious Babes Blog

"Nagyon élveztem a remekül megírt Végtelen stílusát." - Amity Book Blog

"Feszültséggel és érzelmekkel teli regény." - A Literary Perusal

"Az olvasó az izgalomtól remegve várja, mi jót tartogat a következő oldal." - Lip Biter

Adatok
ISBN
9789635703159
Kiadó
Álomgyár
Oldalszám
282
Kiadás éve
2022