William G. Winkler - A Nagy Medve újra támad - A baltikumi hadjárat

-27%
ÚJ
William G. Winkler - A Nagy Medve újra támad - A baltikumi hadjárat
4 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 132 Ft

Lélegzetelállítóan merész írói kaland a true crime mesterétől. Winkler - most először a közelmúlt helyett a jövőbe nézve - az ukrajnai háborút követő újabb orosz hadjáratról "tudósít". Oroszország célpontja ezúttal az ötven éven át szovjet uralom alatt álló Észtország. A két katonai világhatalom újból akcióba lép, s az amerikai Spencer Keller és a szép észt hadnagynő, Katrina szerelmi drámája összefonódik a baltikumi hadjárat ijesztő valószerűséggel kibontakozó eseményeivel.
Azt már megtanulta Európa, hogy a felelős politikusok és tábornokok habozása, a demokratikus intézmények sokszor elavult működési rutinjához való ragaszkodás milyen súlyos következményekhez vezet. De mi történik ezután? Mi történik, ha az egyik fél nem respektálja a demokráciát, nem ismeri a könyörületet, csak a célt: az egykori szovjet birodalom ujjáépítését és az egykori csatlósok visszaterelését egy új vasfüggöny mögé?
Sikoltó felkiáltójel az egykori szovjet befolyási övezethez tartozó országok, köztük Magyarország minden polgára számára: ha Európa és a Nyugat nem tesz erélyes és megfontolt lépéseket a Nagy Medve feltartóztatására, akkor kivédhetetlen az Armageddon, vagy legjobb esetben az újabb, akár több évtizedes hidegháború. 

Adatok
ISBN
9789635570508
Kiadó
ATLANTIC PRESS
Oldalszám
240
Kiadás éve
2022