Vonzó - L. J. Shen

-28%
ÚJ
 Vonzó - L. J. Shen
6 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 607 Ft

 

Mi lehet fontosabb az álmainknál?

Bailey Followhill a tökéletes lány. Kedves, jószívű, csinos, kontrollmániás. Megjelenése és modora kifogástalan. Szöges ellentéte bajkeverő nővérének, Dariának.

Ám amikor kiváló teljesítménye épphogy közepessé válik a Juilliardon, Bailey látszólag nagyszerű élete gyorsabban foszlik szét, mint az elnyűtt szalagok a balettcipőjén. A pletykák főszereplőjévé válik. A zűrös diák, a drogos.

Lev Cole olyan különleges, hogy amihez csak hozzáér, az arannyá változik. Díjnyertes hátvéd és futballkapitány. Dél-Kalifornia legdögösebb pasija. Egy tipikus klisé.

Azonban Lev csak tengődik a barátnője mellett. Nem szereti. És az előtte álló karrierlehetőség sem érdekli. Két dolog fontos számára - Bailey és a pilótává válás -, ám azok elérhetetlenek. Csakhogy a fiú többé már nem elégszik meg azzal az élettel, amit mások választottak neki.

Vajon a szomszéd rosszfiú megmentheti a sérült lelkű "jókislányt"?

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen szívszorító regénye az embereket összekötő igazságokról... és az őket szétválasztó hazugságokról mesél.

"Minden érzelmet felsorakoztat." - Brittney Sahin Wall Street Journal bestsellerszerző

"Szívszorító és gyönyörű." - Ivy Smoak USA Today bestsellerszerző

"Az eddigi legjobb könyve." - Monica Murphy New York Times bestsellerszerző

Adatok
ISBN
9789635709366
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
496
Kiadás éve
2024