Urbánszki László - Munkát keresek, Szex kizárva!

-28%
Urbánszki László - Munkát keresek, Szex kizárva!
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft

 

"Állás nélkül, férj-támasz nélkül, egy gyerekkel megáldva.
Kisegér vagyok, szerény, halk! - jutott eszébe. - Nem szerettek, nem utáltak, talán nem is láttak!"
"Huszonhét éves korára harminchatnak látszott, és ennél is öregebbnek érezte magát."
Egy nő mindig tud fizetni a testével, de roppant kevesen szánják rá magukat. A bölcsészdiplomás Anna sem teszi meg, inkább választja a nyomort, a nélkülözést, de a gyerek enni akar, sőt szép, nagy babát is. "Ne olyan kicsit, mint tavaly" Kilátástalanság, tapogatózó férfikezek, rántott parizer, abból is kevés. Minden reménye elszállt már, amikor összebarátkozik Bernadettel, a Rákóczi téri örömlánnyal. A furcsa barátság feloldja Anna gátlásait és támad egy pimasz ötlete.
"Bajban van, segítségre szorul? Hívjon, megyek, és megteszem, amit kell! Csak törvényes eszközökkel élek, a győzelem garantált. Még sohasem vesztettem! Díjazás csak siker esetén, az összeg arányos a bajjal!"- olvasható a hirdetésben.
A reménytelenségből fakadó hányaveti önbizalommal, kölcsön kosztümben, üres gyomrában két korty konyakkal száll be a nagyvállalkozó ragadozók világába. Az okos lányt stricik, kurvák segítik és az, hogy nincs mit veszítenie.
Urbánszki László a népszerű történelmiregény-író ezúttal a szépirodalmi kategóriában jelentkezik. Női oldalról közelíti a kényes témákat, mennyit lehet beáldozni a boldogulásért, mi a tisztesség, hol kezdődik a bűn?

Adatok
ISBN
9786155289668
Kiadó
Urbis
Oldalszám
472
Kiadás éve
2021