Tyson Fury - Az álarc mögött

-28%
Tyson Fury - Az álarc mögött
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

A NÉP BAJNOKA. EGY BRIT IKON.

Tyson, a manchesteri srác, ír utazók gyermekeként hat hónapra és fél kilóval született. Apja a kedvenc bokszolójáról nevezte el, felnőttként pedig ő lett a történelem egyik legkülönösebb nehézsúlyú bajnoka. A valóra vált álom azonban hamarosan rémálomba fordult, Tyson alkohol - és kokainfüggővé vált, és megfosztották a címeitől.

Ezt élete legsötétebb pillanatai követték - amelyekről ebben a könyvben nyilatkozik először. Csupán pillanatok választották el attól, hogy véget vessen mindennek.

Csakhogy mint minden igazán nagy történetben, itt is eljött a feloldozás, és Tyson az esélytelensége ellenére talpra állt.

Világszerte tízmillió néző követte a Wilder elleni meccsét a bokszévad legnagyobb eseményén. A mentális betegségeiről őszintén nyilatkozó Tyson most egy új arcát mutatja meg.

Az álarc mögött korunk legnagyobb bokszolójának kendőzetlen önéletrajza rejtőzik, a férfié, aki különleges ereje révén a démonjait is legyőzte.

ISMERD MEG TITKAIT!

"Nem hittem volna, hogy a bokszolók is lehetnek példaképek, de Tyson Fury meggyőzött... Ez a harmincéves manchesteri mindenkit rávett,
ihogy más szemmel tekintsen a megváltásban rejlő lehetőségekre."
- Simon Kelner, Independent -

16 éves kortól ajánljuk! 

Adatok
ISBN
9789635970278
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
208
Kiadás éve
2022