Tyll J. Pollman - Farkasok vándorlása

-25%
ÚJ
Tyll J. Pollman - Farkasok vándorlása
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 998 Ft

Revrik és vandáljai, a farkasok alig szereznek maguknak otthont a szép és élelemben gazdag Lacus (a mai Balaton) partján, újabb kihívással kell szembenézniük. A Pannoniát uraló gótok úgy érzik, elérkezett az ideje, hogy a Római Birodalom szívéig, az örök városig meneteljenek, és a meggyengült, ezer sebből vérző Birodalmat térdre kényszerítsék.
Revriknek és farkasainak ebben a nagyszabású hadjáratban kell részt vennie a vandál király utasítására. Revriknek azonban hamarosan rá kell jönnie, hogy törzsével együtt kegyetlen hatalmi játszmák kellős közepébe került, és a tét nem kevesebb, mint az egész vandál nép sorsa és fennmaradása...
A Vandálok második kötetében az olvasó végigkísérheti a ravasz és tehetséges hadvezérré vált Revriket a hanyatló Római Birodalom legfontosabb provinciájának, Itáliának a feldúlása során. Nem csupán a Revrik leleményességét dicsérő, izgalmas csatákban, hanem a téli, kegyetlen Alpok természeti adottságaival vívott emberfeletti küzdelemben lehetünk társa újra a farkasoknak. 

Adatok
ISBN
9786156261014
Kiadó
Corvette
Oldalszám
490
Kiadás éve
2023