Limara Praktikáiban Marcsi megmutatja a házi pékeknek, hogyan tudnak jól bevált alaptésztákból, töltelékekből, kreatív formákból és fonásokból plusz egy csavarral még különlegesebbet alkotni. Telis-tele ötletekkel, tippekkel, hogy a már ismert péksüteményeket, kenyereket és kalácsokat hogyan tehetjük ellenállhatatlanná. Lesz itt minden: édes, sós, krém, töltelék, habcsók, olvadó csokoládécsepp, porcukorfelhő, pehelykönnyű szeletelt mandula, csilingelő nevetés és jókedv.
Kápráztassuk el a családunkat és az ismerőseinket egy gyönyörűen megfont barhesszal, egy édes túrókrémmel töltött duplán csavart kaláccsal vagy a sercliért rajongó barátnőinket egy sok csücskű kenyérkoszorúval. Az aprónépet lefoglalhatjuk tésztába csavart vagy malackának álcázott virslivel vagy egy fenyődíszítés utáni közös tobozzsemle-sütéssel.
Korhatár nélküli, kisgyerektől a dédnagymamáig mindenki örömét leli ebben a könyvben. Valaki a készítésében, a többiek pedig a finomságok kóstolásában.
Limara Praktikái szól mindenkinek, aki szeret alkotni, fogékony az újdonságra, vonzza a kreativitás és játékosság.