Törött szívek - Corinne Michaels

-28%
ÚJ
 Törött szívek - Corinne Michaels
6 299 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 535 Ft

A bébiszitterek első szabálya? Soha ne ess bele egyedülálló apukába, még akkor sem, ha őrjítően szexi!

Csakhogy pontosan ez történik, amikor a mogorva kisvárosi seriff, Asher Whitlock lányára, Oliviára kell vigyáznom. Egyikünket sem villanyozza fel ez a megállapodás, de neki rettentően nagy szüksége van a segítségre, nekem pedig a pénzre.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy megtartjuk a távolságot...

Ahelyett, hogy a jövőmre koncentrálnék, semmi más nem lebeg a szemem előtt, csak az állkapcsa erős vonala, a kristálykék tekintete és a kőkeményre edzett teste. Próbálunk ellenállni egymásnak, mégis átlépünk minden egyes határvonalat, míg végül az ágyában kötünk ki.

Csak most az egyszer - mondom magamnak. - Jól van, kétszer. Na jó, minden éjszaka.

Azonban ennek véget kell vetni - tizennégy évvel idősebb nálam, stresszes a munkája, és persze Olivia érzéseivel sem játszhatok. Valamint említettem már, hogy apám Asher főnöke? Na meg itt van a múlt, amit próbálok kitörölni az emlékezetemből. Nem könnyű titkot tartani, és az enyémek lassan túl nagyra nőnek ahhoz, hogy tovább rejtegethessem őket.

Hátat fordítani és lelépni soha nem egyszerű, de amikor megteszem, nem nézhetek többé hátra. Még ha ez azt is jelenti, hogy magam mögött kell hagynom azt a férfit, akibe eleve soha nem lett volna szabad beleszeretnem.

Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzője egy olyan szerelemről mesél, amely felperzseli és felszabadítja a lelkeket és meggyógyítja az összetört szíveket.

"Vérpezsdítő kémia." - Maureen's Books

"Szívmelengető kisvárosi románc." - Starcrossed Book

"Egy tiltott szerelem története." - The Escapist Book

Adatok
ISBN
9789635708871
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
416
Kiadás éve
2024