Tom Bower - Bosszú - Meghan és Harry a Windsorok ellen

-28%
Tom Bower - Bosszú - Meghan és Harry a Windsorok ellen
5 900 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 248 Ft

Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle 2018. május. 19-én kötött házassága melegséggel és reménnyel töltötte el sokak szívét, de meg is osztotta a brit társadalmat. A királyi család úgy vélte, hogy a sussexi esküvő szédületes sikere, amelyet szerte a világon ünnepeltek, egy új korszak kezdete lehet a Windsorok számára. Ám egy éven belül az álom rémálommá vált.
Miért komoly kihívás ez a házasság a királyi család és a monarchia számára? Milyen valódi és mondvacsinált, illetve a média üzleti érdekei által keltett ellentétek juttatták el a feleket a szakításig. Hogy lehet megbirkózni vegyes rasszú, fiatal, önálló színésznőként a 21. században, a több száz éves hagyományok által szabályozott udvari élettel. A Palota és a hercegi pár ütközései milyen következményekkel járnak? Miért fontos ez a Brit Nemzetközösségnek, és miért érdekes ez nekünk is?
A könyvet nem csak a királyi család intim és botrányoktól sem mentes mindennapi élete iránt érdeklődőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik bele akarnak látni a bulvár sajtó és a közösségi média hol felemelő, hol sárba tipró világába.
Tom Bower, Nagy-Britannia vezető oknyomozó újságírója széles körű kutatásai, és korábban meg nem szólaltatott bennfentesekkel készült interjúi alapján feltárja a szerelem, az árulás és a bosszú kulisszatitkait. 

Adatok
ISBN
9786155186936
Kiadó
TARAMIX Kiadó Kft.
Oldalszám
394
Kiadás éve
2022