The Sacrifice - Az áldozat - éldekorált - Shantel Tessier

-28%
The Sacrifice - Az áldozat - éldekorált - Shantel Tessier
7 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 753 Ft

Várható megjelenés:
2024. 11. 25.

A vér fogja megszilárdítani a házasságukat.
Csak a halál oldja fel őket az esküjük alól.

AZ ASSZONYA

Egy Lordnak meg kell házasodnia, miután elvégezte a Barrington Egyetemet, a gazdagok elit főiskoláját. Az Ladyjének az a dolga, hogy segítsen beilleszkednie a titkos társaságáról mit sem tudó világba. Egy Lord nem választja meg, kivel éli le az élete hátralévő részét. De mindig van kivétel a szabály alól. És a sors úgy hozta, hogy én vagyok az ő kivétele.

ÉN ESKÜSZÖM. TE ESKÜSZÖL. MI ESKÜSZÜNK.

Arra készültem, hogy hozzámenjek a Lordhoz, akit a szüleim választottak számomra. Pénzen nem lehet mindent megvásárolni, különben már évek óta szabad lettem volna. Szigorú szüleim azonban gondoskodtak róla, hogy egyhangú életet éljek egy börtönre emlékeztető palotában.

De az esküvőm napján egy másik férfihoz adtak hozzá, egy még könyörtelenebb Lordhoz, akit gyűlöltek a szüleim.

Tyson Riley Crawfordnak csak a bosszúhoz kellettem. A szemében csak egy visszafizetendő adósság vagyok. Nekem nem volt beleszólásom a dologba. Így amikor elmondtam az eskümet a gyülekezet előtt, tudtam, hogy meg fogom szegni. És fütyülök a következményekre.

Nagy kár, hogy alábecsültem a férjemet, és nem eszméltem rá, hogy sokkal elszántabban akar megbüntetni, mint ahogy én el akartam menekülni. A torkomra forrasztja majd a szavakat, amikkel hozzá kötöttem az életemet.

De még ő sem láthatta előre, mit tartogat a jövőnk. Végül is mind eszközök vagyunk egy játékban, amiben egyikünk sem győzhet, hacsak nem állunk készen arra, hogy meghozzuk a legnagyobb áldozatot, és megeshet, hogy még az sem lesz elég.

Éldekorált kiadás

Adatok
ISBN
9789635802869
Kiadó
Rainy Days
Oldalszám
700
Kiadás éve
2024