The One That Got Away - Aki elmenekült -Charlotte Rixon

-28%
The One That Got Away - Aki elmenekült -Charlotte Rixon
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Hogyan fogja felismerni a lányt? A szőke hajáról. Soha nem fogja elfelejteni az arcát, de annyi arc van itt. Mi van, ha a lány elfelejti az övét?

Mindenáron ő akarja előbb észrevenni. Úgy érzi, hogy ha a lány meglepi, akkor megijed és elszalad.

Bár magas. Száznyolcvan centi. És ez neki kedvez.

Végül észrevesz egy fényes szőke fejet, amely a peronon halad felé. A szőkeség farmerdzsekit visel, alul kissé bővülő szárú farmernadrágot, és barna csizmát. Benjamin a hajához nyúl, hogy a vax jól tartja-e.

A lány felpillant, meglátja, és az arcán felragyog az a bizonyos mosoly.

Hirtelen az jut eszébe, hogy szeretné, ha ez a mosoly lenne az utolsó dolog, amit lát, mielőtt meghal, aztán eltűnődik, hogy mi a franc baj van vele."Két együtt töltött év...

Húsz év távol egymástól...

És egyetlen nap, hogy változtassanak a történetükön.

Benjamin világa kifordul a sarkaiból, amikor találkozik Clarával. Tudja, hogy egymásnak teremtették őket, ám egy végzetes hiba az utolsó egyetemi estéjükön nagyon különböző irányba fordítja az életüket.

Húsz évvel később Clarának remek állása és jóképű férje van. Ám a látszólagos sikerei ellenére sem boldog, és tudja, hogy szíve egy darabja még mindig Benjaminé, a fiúé, akibe évekkel korábban beleszeretett. A fiúé, akinek az életét félő, hogy tönkretette.

Amikor bombamerénylet történik abban a városban, ahol először találkoztak, Clara visszakerül a helyre, amelyet igyekezett kitörölni az emlékezetéből, és az első szerelemhez, amelyet soha nem tudott elfelejteni. Benjamin után kutatva kénytelen szembenézni azokkal az eseményekkel, amelyek szétszakították őket. De vajon már túl késő helyrehozni azt, ami elromlott?

Charlotte Rixon The One That Got Away - Aki elmenekült című regénye kilométereken és évtizedeken átívelő, elsöprő erejű, megrendítő történet első szerelemről, felnőtté válásról, eltávolodásról, és a meglepő, kanyargós utakról, amelyekre az érzelmek vezethetnek minket.

Adatok
ISBN
9789636040857
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalszám
446
Kiadás éve
2023