The 33 Strategies of War - A háború 33 stratégiája - Robert Greene

-28%
The 33 Strategies of War - A háború 33 stratégiája - Robert Greene
8 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

6 473 Ft

Várható megjelenés:
2024. 11. 25.

A háború stratégiáinak - és a hétköznapi élet árnyalt társadalmi játékának - zseniális kivonata a The 48 Laws of Power bestseller szerzőjétől.

Robert Greene úttörő kézikönyve, a The 48 Laws of Power mély bölcsességgel átitatott, időtlen tanulságokat von le a történelmi eseményekből, segítve olvasóit, hogy a legtöbbre vihessék mindennapi életükben.

A világ nagy civilizációin átívelve, számtalan politikai, filozófiai és vallási szöveget és többezernyi erőszakos konfliktus éveit összefoglalva a The 33 Strategies of War a konfliktusok Ji Csingje, korunk útikalauza Szun-ce A háború művészete című könyvéhez,

Bőséges történelmi példával alátámasztva, beleértve Napóleontól Margaret Thatcherig, Saka Zulutól Lord Nelsonig, Hannibáltól Ulysses S. Grantig, filmmogulok, szamuráj harcosok és diplomaták zsenialitását és ostobaságát elemezve a harminchárom fejezet mindegyike egy-egy stratégiát körvonalaz, amelyek segítenek megnyerni életünk csatáit.

Elsajátíthatjuk a támadó stratégiákat, amelyekhez fenn kell tartanunk a kezdeményezést, és előnyös helyzetből tárgyalhatunk, vagy a védekező stratégiákat, amelyekkel veszélyes helyzetekre reagálhatunk és elkerülhetjük a megnyerhetetlen háborúkat.

A csataterek és a szalonok nagy harcosai egyformán megfontoltságról, élénkségről, egyensúlyról és nyugalomról tettek tanúbizonyságot, és kristálytisztán értették, hogy a józan gondolkodású, találékony és ösztönös felfogású mindig legyőzi a fejvesztettet, az ötlettelent és az ostobát.

A The 33 Strategies of War nélkülözhetetlen könyv, amely mindazzal a pszichológiai fegyvertárral szolgál, amelyre szükségünk van a kudarc ismétlődő sémáinak leküzdéséhez, és segít, hogy örökre mi irányítsunk.

Robert Greene, a New York Times #1 bestseller szerzője, aki a hatalmi stratégiák világszerte elismert szakértője.

Joost Elffers a Viking Studio Secret Language series, Play with Your Food, and How Are You Peeling?. látványtervező zsenije.

Adatok
ISBN
9789635804061
Kiadó
Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám
500
Kiadás éve
2024