Tantrikus szex férfiaknak - Diana Richardson - Michael Richardson

-29%
Tantrikus szex férfiaknak - Diana Richardson  -  Michael Richardson
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 488 Ft

A szerzőpáros több mint harmincöt éves tantratanítói tapasztalatára támaszkodva mutatja meg a férfiaknak, hogyan kerekedhetnek felül az előítéleteiken, miszerint a szex célirányos - és gyakran akaratlanul stresszes - esemény, és ehelyett hogyan lazulhatnak bele a szexbe mint egymást kiegészítő energiák meditatív egyesülésébe. Elmesélik, miként fokozza az életerőt és teszi sokkal hosszabbá a szeretkezést az ejakuláció visszatartása, és rámutatnak, mennyire megerősíti a párkapcsolatot, ha a pár tudja, mit jelent a hosszú, tartós behatolás. Arra is kitérnek, hogyan valósítható meg a puha behatolás, és miként kerülhető el a korai magömlés.

A Tantrikus szex férfiaknak tartalmaz többek között számos kipró-bált és bevált előjáték-technikát, testhelyzetsorozatok grafikáit és több olyan módszert, amelyek a tudatosság segítségével fokoz-hatják érzékenységünket a szexualitásban. Megtudhatjuk, hogyan juthat egy pár eksztatikus állapotba, milyen módon vehetnek részt a nemi szervek a férfi és a nő testi, érzelmi és spirituális gyógyu-lásában.

Diana Richardson tanár, számos könyv szerzője, több holisztikus szemléletű terápia szakértője és gyakorlója. Michael Richardson tajcsitanár, rendszeresen gyakorolja a siacut, és Gurdjieff-féle szakrális táncoktató. Mindketten a tantramester Osho tanítványai, 1995 óta oktatnak párokat a tantra művészetére.

Adatok
ISBN
9789632916422
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Oldalszám
154
Kiadás éve
2024