Szórakoztató tudományos kísérletek -Victoria M. Williams

-28%
Szórakoztató tudományos kísérletek -Victoria M. Williams
6 790 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 889 Ft

"Fedezd fel a tudomány izgalmas világát! Végezd el a könyvben bemutatott negyven kísérletet, hogy megtudd, miként válik lávává a citromlé, hogy megismerkedj a varázsbabbal, hogy feltárd a fény és a hang hihetetlen tulajdonságait! Készíts saját kémperiszkópot és napelemes sütőt! De a mókának itt még nincs vége! A tudományos tényekre koncentráló ismertetőkből világossá válik, mi magyarázza a kísérletek során tapasztalt jelenségeket, emellett célzott kérdések ösztönöznek további kísérletek elvégzésére. A kötetben kísérleti naplót is találsz, melybe feljegyezheted tapasztalataidat, és új kísérletekkel is előrukkolhatsz!
Ez a könyv felkelti a gyerekek érdeklődését a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudományok, a művészetek és a matematika iránt - ezen tudományterületek angol elnevezésének kezdőbetűiből áll össze a STEAM betűszó. A könyvben mi is az ún. STEAM-módszert követjük.
Az öt fejezet olyan témák köré épül, amelyekről az iskolában is szó esik, azonban a kötet olyan újszerű meglátásokkal gazdagítja az ismereteiket, amelyekről a tanórán aligha hallanak. "

Adatok
ISBN
9789635097081
Kiadó
Scolar Kiadó Kft.
Oldalszám
160
Kiadás éve
2023