Szív és bűn - Dominic - Claire Contreras

-29%
Szív és bűn - Dominic - Claire Contreras
6 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 562 Ft

"Tüzes, szexi, addiktív és kötelező olvasmány!" - Bookgasms Book

Eddig csak egy rosszfiú volt számomra.
Most minden veszély ellenére mellette akarok maradni.

Amikor Gabriel De Luca belép a szórakozóhelyre, ahol pultosként dolgozom, úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Tíz éve nem láttam őt - az első pasim -, de egy pillanatig sem érzem az eltelt időt. Valamiért nagyon érdekli, miért dolgozom az egyik legrettegettebb bűnbanda főnökének...

Egy héttel később újra felbukkan, viszont valahogy másképp viselkedik, másképp jár, és egy kicsit másképp is néz ki, de a viszontlátás öröme ezt mind semmissé teszi számomra.

Aztán pár nappal később, mikor az éjszaka közepén betör a lakásomba, rájövök, hogy nem Gabriel volt az, akivel a múltkor a klubban találkoztam, hanem a testvére, Dominic. A zsarnoki és veszélyes ikertestvére, aki apjuk nyomdokaiba lépve a szervezett bűnözés világában él. Követeli, hogy szedelőzködjek és menjek vele. Visszautasítom, harcolok és vitatkozom, azonban Dominic De Luca mindig keresztülviszi az akaratát.

Észveszejtő, elviselhetetlen a vonzalom kettőnk között, de mégiscsak az exem testvére. És vannak szabályok, amiket nem lehet áthágni. Vagy mégis?

Claire Contreras New York Times bestsellerszerző szexi maffiarománca egy tiltott szerelemről mesél. Van olyan vágy, amelyért érdemes pokolra szállni?

"Nagyszerű könyv." - Stephanie's Book Reports

"Az írónő iránti szeretetem nem ismer határokat." - Ideally Inspired Reviews

Adatok
ISBN
9789635707560
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
352
Kiadás éve
2024