Szilveszter Tokióban - M. Z. Chapelle

-28%
Szilveszter Tokióban - M. Z. Chapelle
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Várható megjelenés:
2024. 11. 18.

Titkok, amiknek ára van.

A múlt démonai, amik mindkettejüket üldözik.

Satoru ígéretes nyomozói pályafutásának hirtelen vége szakad, miután egy balul elsült rendőri akció közben végzetes döntést hoz. Azóta elveszetten igyekszik túlélni a mindennapokat, mígnem egy váratlan találkozás fenekestől felforgatja az életét.

Kawa, a helyi kávézó jóképű felszolgálója szilveszterkor keresztezi Satoru útját. Az égboltot átfestő tűzijátékok alatt a sorsuk menthetetlenül összefonódik.

Miközben Satoru próbálja megfejteni a férfi iránt fellobbanó érzéseit, a nyomozói érzékeit egy rejtélyes gyilkosságsorozat éleszti újjá.

A tokiói éjszaka nyüzsgésébe rettegés költözik. Megmagyarázhatatlan merényletek. Áldozatok, akik látszólag nem is különbözhetnek jobban. Valami mégis összeköti őket.

Miközben versenyt fut az idővel, Satorut a titkok hálója egy megfoghatatlan alakhoz vezeti.

Vajon képes lesz szabadulni a múltja béklyóitól és lezárni az ügyet? El tudja engedni azt, amiről egy törékeny pillanatig elhitte, hogy valódi?

M. Z. Chapelle, a Párizstól keletre, a Bangkok felett a csillagok, és a Papírhajók napkeletről szerzőjének legújabb bestsellere, egy lebilincselő krimi és szenvedélyes románc története.

Adatok
ISBN
9789635803866
Kiadó
Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám
380
Kiadás éve
2024