Szeress örökké! - A. L. Jackson

-28%
Szeress örökké! - A. L. Jackson
6 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 607 Ft

Tudhattam volna, hogy rossz ötlet ez a látszatjegyesség!

Hogy éppen Tessa McDaniels legyen az álmenyasszonyom? Hiszen maga vagyok a két lábon járó katasztrófa! Mindent romba döntök magam körül, és csak bajt hozok mások fejére! De amikor Tessa felajánlja, hogy csináljunk úgy, mintha összeházasodnánk, mert segíteni szeretne visszakapni a gyermekeimet, akkor egyszerűen nem tudok nemet mondani. Hiszen rajtuk kívül már semmi nem maradt, amiért érdemes volna harcolnom.

Mélyponton voltam, amikor Milo Hendricks rám talált. Az exem a földbe tiport, megalázott, és még az otthonomat is elveszítettem. Amikor Milo felajánlotta, lakjak nála, feléledtek a rég elfojtott érzéseim. Elvileg csak barátok vagyunk, de valahányszor meglátom, azonnal elgyengülök. Csodálatos, hatalmas, erős férfi, összetört lélekkel és megannyi titokkal.

Semmire sem vágyom jobban, mint Tessára, de kizárt, hogy összejöjjünk. Hozzá sem szabadna érnem. Nem szabadna elgyengülnöm. Azonban nem tudok ellenállni ennek a lélegzetelállítóan szép, vörös hajú nőnek. Ágyba viszem hát, és együtt zuhanunk a mélységes szenvedélybe.

Nagyon könnyű őt szeretni! Mindent megteszek, hogy megvédjem, de félek, a múltam végül őt is tönkreteszi.

A. L. Jackson, a New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének regénye a vágy perzselő erejéről és a szerelem varázsos pillanatairól mesél. Vajon elég erős Milo és Tessa kapcsolata, hogy örökre együtt maradjanak?


"Egyszerűen minden írását szeretem a szerzőnek!" - Maureen's Books

"A. L. Jackson sosem okoz csalódást." - Bookcase and Coffee

"Magával ragadó és letehetetlen." - The Romantic Bosnian

Adatok
ISBN
9789635705887
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
462
Kiadás éve
2024