Szeresd meg önmagad! - Változtasd meg kapcsolati mintáidat és gyógyítsd be a múlt sebeit! -Sheleana Aiyana

-28%
Szeresd meg önmagad! - Változtasd meg kapcsolati mintáidat és gyógyítsd be a múlt sebeit! -Sheleana Aiyana
4 900 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 528 Ft

Kapcsolatainkban sokszor eltitkoljuk érzéseinket azért, hogy kiérdemeljük a vágyott szeretetet. Sheleana Aiyana spirituális író, a - több mint 3 millió követővel rendelkező - Rising Woman program kidolgozója szerint az igazán boldog és tartós kapcsolatot akkor találhatjuk meg, ha megszerettük önmagunkat, működésünket már nem a múltbeli traumáink határozzák meg és nem külső megerősítésekre hagyatkozunk, hanem önmagunk támaszaivá válunk.

Az egészséges kapcsolatok kialakításához önazonosnak kell lennünk: fel kell térképeznünk, mi fontos a számunkra, - milyen a saját értékrendünk, mik a céljaink és az álmaink. Ez az önismereti munka elengedhetetlen, hiszen az önmagunkkal való egészséges viszonyból táplálkozik minden más is - mély barátságaink, családi kötelékeink, a munkánk iránti szenvedélyünk, csakúgy, mint a romantikus kapcsolataink.

A könyvben található változatos gyakorlatok, tesztek, meditációs feladatok segítségével belső utazásra indulhatunk, begyógyíthatjuk régi sebeinket és átformálhatjuk családi, transzgenerációs mintáinkat. 

Adatok
ISBN
9789635653805
Kiadó
HVG könyvek
Oldalszám
368
Kiadás éve
2023