Szerencsés Dániel - Szike

-28%
Szerencsés Dániel - Szike
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 593 Ft

Van benned elég bátorság, hogy igazán mélyen beleláss egy férfi elméjébe? Akarod tudni, valójában mire gondol, amikor rád ír a randiappon?

Mindenkinek megvan a helye a táplálékláncban, a társkereső oldalak világában is. A keresés célja azonban merőben különböző. A regény főhőse a valódi szépséget keresi minden nőben, de csak a részeket találja. A részekből ő maga, sajátos módon, próbálja összerakni az egészet. A tökéletes szépség rabjaként, őrjítő keresésében boncmesterként hatol a női test belsejébe, hogy megélhesse a vágyott csodát. De vajon a megszerzett "kincsek" segíthetnek megszabadulni az elméjét uraló gyermekkori trauma fogságából?
Szerencsés Dániel pszichothrillere utazás a lélek mélyére, olyan olvasóknak, akik elég bátrak ehhez.

A könyvben megelevenedik a partnerkereső oldalak világa, a szélsőségesebbek is, megannyi, kétségbeesetten egymást "kergető" nő és férfi, újabb és újabb maszkokat felvéve, egy széttört tükör szilánkjain taposva, valami "valódit" áhítva. Testben a lelket, az anatómiában a szépséget, a részekben az egészet. Ebben a nagy táncban azonban nem csupán férfi és nő, hanem nyomozó és gyilkos is őrült párharcot vív. És a bárányok nem mindig hallgatnak...

Adatok
ISBN
9789635511082
Kiadó
METROPOLIS MEDIA GROUP
Oldalszám
401
Kiadás éve
2022