Szabó Krisztina - Ezüsterdő

-28%
Szabó Krisztina - Ezüsterdő
4 299 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 095 Ft

Egymásba szerethet a farkas és a vadász?


A mágikus képességekkel bíró Grosvenor-ház a kezdetektől fogva védelmezi az Ezüstvidéket és a környező országokat a farkas alakváltóktól. Ám az egykor nagy hatalmú családból napjainkra csupán ketten maradtak: Calluna és a nagymamája. Nem sokat tehetnek az ifjú Faelan király ellen, aki a trónra kerülését követően merész hódító
hadjáratba kezdett. A farkasok jelentette fenyegetés nőttön-nő.


Amikor a farkaskirály házassági szövetséget ajánl, Calluna az otthona és a szerettei védelmében kénytelen igent mondani. Előítéletekkel felvértezve száll le a repülőről a Lykon Birodalomban. Csakhogy Faelan egészen másnak bizonyul, mint hitte, és egyre nehezebb összeegyeztetni a kegyetlen uralkodó képét azzal a férfival, akit megismer.


Ráadásul nem elég, hogy vonzalom ébred benne az ellensége iránt, megdöbbentő családi titokra is bukkan Lykaiában. Mégis mi köze az ősének a farkasokhoz? És mi az a különös mágia, ami összeköti ot Faelannel?


Calluna kénytelen helytállni a veszedelmekkel teli, ellenséges udvarban, és fényt deríteni az igazságra, mielőtt minden, amit szeret, menthetetlenül odavész.


Merülj el ebben a szerelemmel, titkokkal és mágiával teli modern mesében!


Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.


16 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635975969
Argep.hu Szállítási Idő
2-5 munkanap
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalszám
368
Kiadás éve
2023