Szabó Krisztina - Az ellopott kívánság

-28%
Szabó Krisztina - Az ellopott kívánság
4 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 383 Ft

A kívánságoknak ára van...

Aliya a birodalom legügyesebb tolvaja. Egyetlen cél vezérli, hogy összegyűjtsön annyi aranyat, amennyivel végre maga mögött hagyhatja a vízhiány sújtotta Ardahant. Az álma karnyújtásnyira kerül, amikor a gyűlölt szultán legkisebb fia visszautasíthatatlan ajánlatot tesz számára. Aliyának el kell lopnia egy lámpást a palotából, cserébe pedig szabadon, gazdag emberként távozhat a birodalomból. Hogyan lehet elviselni a vonzó, de öntelt herceget?

Ez a feladat még a lámpás elemelésénél is nagyobb kihívásnak tűnik.

Aliya kénytelen az ellenérzéseit félretéve összedolgozni a szultán fiával. Szép lassan ráébred Asmar herceg igazi természetére, és minél több időt töltenek együtt, annál nehezebb figyelmen kívül hagynia a herceg iránt érzett vonzalmát. Mégsem bízhat meg benne: ha Asmar rájön a féltve őrzött titkára, egyetlen szavával véget vethet az életének. De Asmarnak is megvannak a maga titkai. Olyan súlyos és sötét titkok, amelyek szorosan összefonódnak Aliya múltjával, és ha nem vigyáznak, nem csak a saját jövőjükre nézve lehetnek pusztító hatással - Ardahan vesztét is jelenthetik.

Lépj be Ardahan homokkal, szenvedéllyel és mágiával teli világába!

"Ritka, hogy ilyen gyorsan behúz a könyv világa, és ilyen nehezen ereszt el. A mágiarendszer roppant kreatív, a történet sok csavart tartogat, Asmar hercegbe pedig könnyedén bele lehet szeretni."
- Khim

"...a cselekmény egy pillanatra sem ül le, a szerelmi szál pedig kimondottan pezsgő. Igazán ütős debütáló regény, [...] még sokan fogják várni Kriszta következő történetét."
- Benedek Dorottya

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

16 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789632459615
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
424
Kiadás éve
2022