Szabályszegők - Vörös Viktória

-28%
Szabályszegők -  Vörös Viktória
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Várható megjelenés:
2024. 11. 18.

Vajon miképp alakul egy szűz lány és egy röplabdás srác "barátság extrákkal" kapcsolata?

Lucy Knightley
Sokáig úgy gondoltam, hogy képtelen vagyok szerelembe esni. Defektesnek éreztem magam, amiért egyetlen srác sem hozta felszínre azt a lángot, amit a korombeliek már legalább egyszer átéltek életük során. Így hát mindent vagy semmit alapon megkerestem a kommunikáció és médiatudomány szak leghelyesebb srácát egy olyan ajánlattal, amit talán még én magam sem gondoltam végig teljesen. De hát egyszer élünk, nem?

Dominic Streep
Nincs is annál megdöbbentőbb, mint amikor egy szűz lány arra kér, hogy legyél az alkalmi partnere. Márpedig Lucy ezzel a kéréssel fordult hozzám, én pedig szinte azonnal visszautasítottam. Egészen addig meg voltam győződve róla, hogy jó döntést hoztam, amíg szemet nem vetett Zane-re, a röplabdacsapatom feladójára. Attól a perctől fogva tudom, hogy a nemleges válaszommal nem mentettem meg, inkább egy sokkal nagyobb őrültségbe taszítottam.
Azt pedig nem hagyhatom, hogy élete vélhetően legnagyobb hibáját vele kövesse el. Helyettem.

Vörös Viktória asikerlistás bestseller, az Ellenséges szobatárs szerzője, amely kevesebb mint egy év alatt átlépte a félmillió megtekintést a hazai Wattpaden.

 

 

Adatok
ISBN
9789635803941
Kiadó
Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám
500
Kiadás éve
2024