Susanna Tamaro - Egy igaz szerelem

-28%
Susanna Tamaro - Egy igaz szerelem
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 593 Ft

Önök mekkora esélyt adnának egy Velence és Görögország közti hajóúton szövődő kapcsolatnak? Vajon a kissé labilis Edith és a rendmániás kapitány, Andrea felkészültek arra, hogy az életük örökre megváltozzon? Minimális az esély, de az élet már csak ilyen.
Először az elutasítás: hogyan érezhetnek vonzódást egymáshoz, hiszen annyira különböznek? Egy felizzó szerelem, egy hosszú elválás, egy titok, egy váratlan boldogság és egy nagy próba, mindez egy széllel és fénnyel teli szigeten, ahol egy régi ház felújításával kezdetét veszi a közös életük.
Váratlanul Andrea egyedül találja magát. Az igazán fontos párbeszédek azonban folytatódnak, a kert és a méhek gondozása közben a férfi továbbra is érzi a felesége jelenlétét. Ez segít neki az életben maradáshoz. Szenvedéllyel idézi fel szerelmük történetét, és ígéretet tesz halott kedvesének a lánya megtalálására.
Lehetséges-e, a fájdalmak és a kellemetlen igazságok ellenére, újrakezdeni mindent, újra felfedezni önmagát és a családot?
A világhírű író új regénye egyszerre szól a lelkek közötti kötelékekről, a változásra való képességünkről és a sorsról, amely összeköt és elválaszt bennünket.
A Trivium Kiadónál Susanna Tamarótól korábban megjelent a nemzetközi bestselleré vált Csak a szívedre hallgass és Felelj nekem című kötet, utóbbiból film is készült.

Adatok
ISBN
9786156346254
Kiadó
Trivium Kiadó
Oldalszám
248
Kiadás éve
2022