Steve Cavanagh - Eskü alatt -EDDIE FLYNN

-28%
Steve Cavanagh -  Eskü alatt -EDDIE FLYNN
6 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 679 Ft

"Minden könyve egyre jobb." - Compulsive Readers

"Okos és eredeti." - Clare Macintosh, The Sunday Times bestseller-írónő

A hazug embert hamarabb utolérik...

Leonard Howell legborzalmasabb rémálma válik valóra, amikor kiderül, hogy elrabolták a lányát. A rendőrség segítségét nem tartja elegendőnek, ezért az egyetlen emberhez fordul, akit alkalmasnak tart arra, hogy visszaadja neki Caroline-t.

Eddie Flynn, a szélhámosból lett ügyvéd tudja, milyen az, amikor az ember elveszíti a gyermekét, és megesküszik, hogy épségben hazajuttatja Caroline Howellt. Múltja miatt Flynn számára cseppet sem idegen New York kétes hírű alvilági élete.

Amint azonban visszalép régi életébe, Eddie ráébred, hogy a játékszabályok megváltoztak, és őt alaposan átverték. De ki mozgatja a háttérben a szálakat? És van egyáltalán ebben az elvetemült ügyben valaki, aki igazat mond?

A nemzetközi bestsellerszerző, Steve Cavanagh Eddie Flynn-sorozatának harmadik kötetében a múlt mindent megkavar, és az események nem várt fordulatot vesznek. Csupán egy dolog biztos: a feszültséggel teli, lélegzetelállító izgalom.

"Cavanagh Eddie személyében rokonszenves és bonyolult karaktert teremtett." - Debbish dot com
"Steve Cavanagh bizonyára eladta a lelkét az ördögnek, hogy a világ egyik legjobb krimiírója legyen." - Adrian McKinty, díjnyertes író

Adatok
ISBN
9789635706181
Argep.hu Szállítási Idő
2-5 munkanap
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
432
Kiadás éve
2024