Stealing home - Elfutás - Grace Reilly

-28%
Stealing home - Elfutás - Grace Reilly
6 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 673 Ft

Várható megjelenés:
2025. 03. 03.

A játékomra kellene fókuszálnom ahelyett, hogy belezúgnék a káprázatos, morcos szobatársnőmbe, főleg azok után, hogy egyszer már faképnél hagyott.

Sebastian

Ez az utolsó évadom, most kell bizonyítanom, hogy beválogassanak az MLB-be. Igazán semmi szükségem, hogy most elterelje valaki a figyelmemet, főként nem egy olyan szívfájdító lány, mint Mia di Angelo.

Ő az a lélegzetelállítóan gyönyörű asztrofizikus hallgató, aki lapátra tett, amint a laza kapcsolatunkat komolyra akartam fordítani. Hát igen. Ciki. De amikor lakást keres a nyárra, akkor felajánlom, hogy költözzön hozzám.

Nem lesz olyan nehéz az együttlakás. Egyáltalán nem tereli majd el a figyelmemet. Nem jelent majd kihívást...

Mia

Két célt tűztem ki erre a nyárra: be kell kerülnöm egy külföldi tanulmányi programba és túl kell tennem magam Sebastian Miller-Callahan arany baseballistenen.

Ettől persze még folyton ő jár az eszemben, viszont Sebastian jobbat érdemel egy olyan házsártos, csak a karrierjére összpontosító lánynál, mint én. A jövőnk különbözőbb már nem is lehetne. A legkevésbé sincs szükségem arra, hogy az egyetlen olyan pasi szobatársa legyek, akitől lángra gyúl a testem.

És az érzések, amiket próbáltam figyelmen kívül hagyni? Úgy rohannak meg mindkettőnket, hogy azt lehetetlen nem tudomásul venni.

Adatok
ISBN
9789635803675
Kiadó
Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám
500
Kiadás éve
2024