Spirituális ÁBÉCÉ - 2. rész - Út a megvilágosodáshoz- Dr. Svami Purna

-28%
Spirituális ÁBÉCÉ - 2. rész - Út a megvilágosodáshoz- Dr. Svami Purna
3 890 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 801 Ft

A nagy tanítók, guruk hagyományosan kint a szabadban, gyakran egy terebélyes fa alatt tanítottak. Nem véletlenül, hiszen a természet egyike a legbölcsebb tanítóknak. Hogyan hangolódhatunk rá a természetre és töltekezhetünk, meríthetünk belőle inspirációt?

Mi az, ami a természet szemmel látható tartományán túl van? Hogyan érzékelhetjük ezt a láthatatlan világot, mi a dolgunk vele? Hogyan képzeljük el saját belső univerzumunkat, és hogyan kapcsolódunk más emberekhez, teremtményekhez, valamint a nagy egészhez, a külső univerzumhoz?
Mi a feladatunk itt a Földön? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, ahogy haladunk az úton. Dr. Svami Purna himalájai mester kísér bennünket továbbra is ezen a hosszú ösvényen.

Próbálja láthatóvá és érzékelhetővé tenni számunkra ezt a láthatatlan, mégis valós világot. Támogatást nyújt a spirituális úton annak érdekében, hogy meghalljuk a saját belső vezetőnk hangját, és meglássuk a bennünk lévő és a minket körbe ölelő világot a maga teljességében, szépségében.

Két részes könyvünk, a Spirituális ábécé első kötete az emberi élet dolgairól, az emberi létből fakadó lehetőségekről, rejtett emberi tartalékokról szól, amit felhasználhatunk annak érdekében, hogy boldog és elégedett életet éljünk. A Spirituális ábécé második része egy nem kézzelfogható, a szemünkkel nem látható világba kalauzol bennünket, amely mégis jelen van, és hatással van mindennapjainkra, egész életutunkra.

Adatok
ISBN
9786150182759
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Oldalszám
186
Kiadás éve
2023