Spira Eszter Mirjam - Milyen anya az ilyen? - Állítsátok meg tökéletes anyut!

-28%
Spira Eszter Mirjam - Milyen anya az ilyen? - Állítsátok meg tökéletes anyut!
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Nevetsz a főhősön, aztán a végén kiderül, hogy magadon nevettél. :) "
R. Kelényi Angelika, sikerszerző, anya

"Vidám és életszagú. Imádtam. Anyáknak kötelező olvasmány. :) "
Anne L. Green, sikerszerző, anya

"Imádom, hogy végre őszintén beszélhetünk az anyaság szépségeiről és árnyoldalairól!"
Baráth Viktória, sikerszerző, anya

Jogodban áll túlélni!

Nálatok is minden gyerek első szóra kikel az ágyból, és egy gyors öltözés és reggeli után mosolyogva indul suliba? A szókincsük választékos, és mindig van egy kedves szavuk mindenkihez? Minden napod tökéletes szettekben indítod, vacsorára pedig hat fogásos ételkölteményeket rittyentesz?

Ha a válasz igen, ez NEM a te könyved!

Ha viszont úgy érzed, a reggeli készülődés felér Stephen King Tortúrájával, ha a gyereked a "köszönöm" helyett csak az "akarom"-ot ismeri, és háztartás címén egy óriási káoszon próbálsz uralkodni: akkor ezt a könyvet pontosan neked írták.

Ez a könyv azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a lelki folyamatokon keresztül mutassa be az anyává válás rögös útját. Közben valóban releváns és hasznos trükkökkel és tanácsokkal lát el arról, hogyan gondozd a kisbabádat, leír néhány lehetséges kivitelezési módot arra, hogy hogyan éljük túl az első évet anyaként mind mentálisan, mind fizikailag úgy, hogy közben hűek maradjunk önmagunkhoz.

A szerző, Spira Eszter Mirjam jogász, a Fővárosi Törvényszéken dolgozik, bírónak készül. Jelenleg anyasági szabadságon van ikerbabáival, akik most léptek a totyogó korszakba. Van még egy 11 éves kiskamasz fia, aki mindent jobban tud a szüleinél, és meggyőzhetetlen. És ott van a 8 éves, cserfes lánya, akinek vasárnap este kilenckor ugrik be, hogy nem tudja, hogyan kell két számot kivonni egymásból. Gyermekei születése óta mást sem csinál, mint mások kritikáit és kéretlen tanácsait hallgatja - ez motiválta arra, hogy beszámoljon a saját tapasztalatairól. 

Adatok
ISBN
9789635704705
Kiadó
Álomgyár
Oldalszám
297
Kiadás éve
2022