Smaragdhajsza - Anthony Grey

-28%
Smaragdhajsza - Anthony Grey
3 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 873 Ft

Anthony Grey legújabb kötete igazi csemegét jelent a krimikedvelők számára. Akciók és humor fergeteges tempóban váltogatják egymást a könyv lapjain, ahogyan azt már megszokhattuk a szerzőtől.
A főhős és társa ezúttal egy táskányi smaragddal meg egy táskányi hamis smaragddal kelnek útra, hogy kiszabadítsanak egy elrabolt lányt a kolumbiai emberrablók fogságából. Hajmeresztő trükkre készülnek, amely az életükbe kerülhet, ráadásul hamarosan kiderül, hogy a drágaköveket különböző bűnözői csoportok is szeretnék megszerezni, s megindul a hajsza a smaragdok után földön, vízen és levegőben egyaránt.

" Az állólámpa fénye megcsillant a fegyverén, és láttam, hogy egy 45-ös Magnum. Egy ilyen stukker jókora lyukat üt, és a csövén lévő karcolások alapján úgy tűnt, gyakran van használatban, ami nem sok jót ígért.
Az ismeretlen rövid tétovázás után a dobozhoz, lépett, és fél kézzel felpattintotta a tetejét. A smaragdok a halvány fényben is szemkápráztatóan szikráztak.
A fickó elvigyorodott a kendő alatt, majd kiborította a köveket a szivacsággyal együtt a földre, s elégedett morgással megforgatta a kezében a dobozt.
- Egyszerűbb lett volna a helyükön hagyni őket - jegyeztem meg epésen. - Most aztán szedegethetjük össze egyenként, és ha valamelyiket nem találjuk, hát...
- Nyugodtan megtarthatja mindet - röhögött a fickó afféle engem akarsz átejteni, kishaver? röhögéssel, nekem meg akkorára kerekedett a szemem, mint egy kabátgomb.
... Most betör ide, szétszór kétmilliónyi smaragdot, és lelép egy üres dobozzal?
- Azt hittem a kövekért jött - bukott ki belőlem.
- Hülyének néz?
- Hát lassan kezdem."

Adatok
ISBN
9786150172316
Kiadó
SEBESTYÉN & TÁRSA
Oldalszám
288
Kiadás éve
2023