Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia

-28%
Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia
8 900 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

6 408 Ft

Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel!
A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A "kertből az asztalra" elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk.
Horváth Gábor és Török Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze - személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.

Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig.

Gábor - aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.

Adatok
ISBN
9789635652822
Kiadó
HVG Könyvek
Oldalszám
309
Kiadás éve
2023