Ruediger Dahlke - Súlyproblémák

-27%
ÚJ
Ruediger Dahlke - Súlyproblémák
3 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 412 Ft

A nyugati világban szinte mindenütt "súlyos" problémát okoz a helytelen táplálkozás. A szerző korábbi, nagy sikerű műveihez hasonlóan ebben a könyvében is a téma mögöttes lelki-szellemi tartalmát fejti ki. A betegségtünetek ebből a szemszögből nézve olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. A szerző értelmezi többek között a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása, a túlsúly mint védőpáncél (pszichoszomatikus felfegyverkezés) és a "bánatháj" jelenségét.
A könyv bemutatja a súlyproblémák különböző alternatíváit, új szemléletű gyógymódokkal ismertet meg, amelyekkel a valódi okokat tudjuk kezelni. Különösen fontos ez, hiszen egészséges testsúlyunk helyreállításában saját problémáink megértése segít: testünk ideális súlyához személyiségünk egyensúlyán keresztül vezet az út.
Ruediger Dahlke orvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász, bestselleríró. Az ezotéria és az alternatív gyógymódok egyik legismertebb európai szakértője, könyveit 28 nyelvre fordították le világszerte. A teljes értékű növényi táplálkozást népszerűsítő ausztriai TamanGa nevű központja mellett online felületeken is folyamatosan tart szemináriumokat és képzéseket többek között a homeopátia, a pszichoszomatika, a légzésterápia és a méregtelenítőterápiák témakörében.

Adatok
ISBN
9789632916446
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Oldalszám
176
Kiadás éve
2023